VIDEO! Naționaliștii au incendiat clădirile amenajate pentru primirea imigranţilor musulmani

INCENDIU-SUEDIA-777x437

Cladirea unei foste scoli din localitatea suedeza Onsala (30 de kilometri sud de Goteborg), ce urma sa fie amenajata ca centru de primire a refugiatilor, a fost cuprinsa de flacari la finalul saptamanii trecute, acesta fiind al treilea astfel de incident in ultimele sase zile, transmite NapocaNews.

Imobilul urma sa gazduiasca solicitanti de azil aflati in zona populata Kungsbacka, din sud-vestul Suediei, relateaza luni thelocal.se.”Jumatate din cladire a fost distrusa de foc”, a declarat Mikael Lindgren, seful Serviciilor de urgenta din zona metropolitana Goteborg.

Acest incident, inregistrat in noaptea de sambata spre duminica, a avut loc la o zi dupa ce o scoala din regiunea suedeza Smaland a fost distrusa de foc. Scoala urma sa fie folosita pentru a gazdui refugiati si fusese renovata recent.

Marti, un imobil din Arlov Skane, destinat pentru adapostirea copiilor de refugiati, a fost grav avariat de un incendiu. Centrul urma sa fie dat in folosinta a doua zi.

Suedia, statul european cu unul dintre cele mai generoase sisteme de ajutor social, a primit deja in acest an mai multi refugiati decat in fiecare dintre anii precedenti, depasind recordul din 1992, cand au solicitat azil in tara scandinava 84.016 de persoane, majoritatea provenind din Balcanii Occidentali.

Premierul suedez Stefan Lofven a anuntat, vineri, ca numarul refugiatilor primiti de Suedia in acest an ar putea depasi 150.000.Neo-naziştii suedezi spun NU imigranţilor musulmani.

Oameni-care-apără-drepturile-suedezilor

2 comments

  1. Bravo lor, asa trebuie procedat impotriva ciumei islamiste !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *