VIDEO. Momentul în care o familie de tigani din Buzău descoperă un portofel plin cu bani. Ce credeti ca au facut?

Un tânăr din Buzău a rămas fără acte și bani chiar în pragul sărbătorilor de iarnă, după ce și-a pierdut protofelul cu actele și 350 de euro chiar în fața pieței centrale din Buzău. Omul a tot sperat la minuni, știind că au fost și cazuri când păgubiții au recuperat sume mai mari de bani, însă până acum norocul a stat departe de el. Toată scena a fost filmată de o cameră de supraveghere din zona pieței.

S-a convins că are mici șanse să recupereze portofelul după ce a văzut înregistrarea momentului în care obiectul a fost însușit de găsitorii lui. Tiganii s-au uitat în jur să vadă dacă sunt cumva observați, după care au băgat portofelul în buzunar și au plecat imediat.

Citiți și:  ULTIMA ORA! Doliu în clanul Duduianu! Tatăl lui Emi Pian a murit în pușcărie

Incidentul s-a produs miercuri, iar de atunci profitorii de ocazie nu au anunțat poliția. Deși păgubitul și-a luat gândul că va putea recupera banii din portofel, el cere acum ca măcar actele să-i fie returnate.

„Nu pot să-i judec pentru că așa au considerat ei că trebuie să procedeze însă îi rog mult să trimită anonim măcar actele. Sunt disperat că acum trebuie să refac toate documentele”, ne-a declarat B.N., tânărul păgubit.

Însușirea fără drept a bunului găsit este considerată infracțiune pedepsită chiar și cu închisoarea iar imaginile de pe cameră vor ajuta anchetatorii să dea de urma profitorilor. În urma cu trei săptămâni, doi copii minori au dat o adevărată lecție adulților după ce au găsit în Râmnicu Sărat o sacoșă cu 3.000 de lei. – Sursa: Stiri De Buzau

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile