Video cu momentul în care elicopterul patronului echipei Leicester se prăbuşeşte

Un nou video cu momentul în care elicopterul patronului echipei Leicester se prăbuşeşte a apărut în mediul online. Cinci oameni au murit în urma prăbuşirii elicopterului.

Totul s-a întâmplat pe 28 octombrie, la scurt timp după meciul terminat la egalitate, scor 1 -1, între Leicester şi West Ham United.

Patronul echipei Leicester, miliardarul Vichai Srivaddhanaprabha, şi alte patru persoane au murit pe loc în tragedie.

Pe noile imagini publicate astăzi se poate observa cum elicopterul se ridică de la mijlocul terenului şi apoi începe să se rotească necontrolat.

Pilotul a încercat să redreseze aparatul de zbor, însă nu l-a putut scoate din spirală. Totuşi, acesta a reuşit să ducă elicopterul într-o zonă în care nu se aflau şi alţi oameni.

Imediat după ce s-a prăbuşit, elicopterul a explodat, iar cei cinci oameni aflaţi în interior au murit.

Motivele care stau la baza tragediei nu se cunosc, însă autorităţile precizează că s-a recuperat cutia neagră a elicopterului şi urmează să se afle ce s-a întâmplat în ultimele secunde de zbor.

“Cu cel mai adânc regret şi cu inima sfâşiată confirmăm că preşedintele nostru, Vichai Srivaddhanaprabha, se află printre cei care şi-au pierdut viaţa în mod tragic, sâmbătă seară, când elicopterul care îl transporta pe el şi pe alte patru persoane s-a prăbuşit lângă King Power Stadium. Niciuna dintre cele cinci persoane aflate la bord nu a supravieţuit”, se arată într-un comunicat al clubului englez.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile