VIDEO – MESAJ DUR din partea unor tineri catre POLITICIENI :”Vom fi cosmarul vostru !Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români!”

maxresdefault-696x392

”Generația identitară” este denumirea videoclipului realizat de mai multi tineri, care se adreseaza in mod special politicienilor. Tinerii vorbesc despre o Romanie trista, despre bataia de joc a politicienilor dar si despre neajunsuri.

Tinerii doresc sa le atraga atentia politicienilor care mai nou, si-au inceput campania electorala. Pe cine sa mai alegi, la cine sa te plangi, pe cine sa tragi la raspundere? Ce mai pot face lichelele care ne pandesc la colt si ne sfasie putin cate putin?

“În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români! Ne-ați luat identitatea! V-ați șters la fund cu istoria noastră!”

VEZI SI: MESAJ DUR al unui militar roman pentru nemernicii de politicieni: ”Nu mai rezistăm mult… gunoaie ordinare!”

Mesajul impresionant al tinerilor se încheie cu un avertisment: ”Această generație poate fi coșmarul vostru! Nu mai vrem să fim șoferii, vânzătorii, sclavii voștri!” Tinerii mai spun si despre faptul ca li se cere sa invete, sa se pregateasca pentru viitor, un viitor pe care altii deja il distrug. In timp ce ei sunt indemnati sa invete, cei care ar trebui sa ii ajute sa faca asta sunt tot mai afectati de nesimtirea si tupeul politicienilor.

Pentru acesti tineri, profesorii sunt victimele unui sistem murdar. Au invatat sa nu ii invinovateasca pentru lipsa de interes pentru ca au realizat ca exista alti vinovati care noaptea adorm fericiti, in vreme ce altii se foiesc de griji si suparari.

DACA ACESTI TINERI AU DREPTATE, DATI SHARE SI SUSTINETI ACEST MESAJ!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Ma inclin in fata voastra,generatie fara creiere spalate,ma inclin cu adanc respect in fata celor care v-au insuflat demnitate si curaj si care v-au educat in respectul valorilor acestui neam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *