VIDEO | Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, folosește termenul „lagăr medical”!

Oana Lovin, masturbatoarea PSD, sponsor oficial al partidului, le cere bucurestenilor sa iasa vineri, de la ora 18.00, in Piata Victoriei pentru a protesta față de legea carantinarii.

„IESIM IN STRADA, alta solutie NU EXISTA!!! Astazi la ora 18 ne vedem in Piata Victoriei”, cere Oana Lovin pe Facebook.

Intr-un video postat pe reteaua sociala, Lovin sustine ca romanii au ajuns „niste biete oi”.

„Urmeaza sa se instaureze dictatura sanitara. Noi am decazut de mult din statutul de om. Suntem niste biete oi, care behaie a paguba pe Facebook, pe strada si pe unde mai apuca”, a sustinut Lovin.

Ciolacu: „NU vom permite transformarea tarii in lagar medical”

Mesaj halucinant postat de seful PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook. Acesta sustine ca Guvernul vrea sa transforme Romania in „lagar medical” si sustine ca PSD va corecta in Senat „ororile juridice”. „Ieri, la Camera, am corectat o parte importanta a acesteia, eliminand zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice si o luam acum de la capat in Senat”, recunoaste senin Ciolacu ca deputatii PSD au lasat sa treaca „nenorociri”.

„Premierul Orban si Ministrul Justitiei Predoiu trebuie sa vina URGENT in Senatul Romaniei!! Unde romanii trebuie aparati, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei!

Virusul nu are culoare politica, dar Prostia, Neputinta si Lacomia sunt vopsite in galben! Pentru a-si acoperi furturile, Guvernarea PNL loveste zi de zi in romani.

Legea carantinei, trimisa de Guvern Parlamentului, este dovada suprema a batjocurii la adresa drepturilor si libertatilor romanilor. Ieri, la Camera, am corectat o parte importanta a acesteia, eliminand zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice si o luam acum de la capat in Senat.

Le solicit prezenta premierului si ministrului Justitiei la dezbateri, fata in fata cu CSM, ONG-urile de aparare a drepturilor si libertatilor cetatenesti, medici si pacienti!

In niciun caz NU vom permite transformarea tarii in lagar medical! Guvernarea PNL a produs numai aberatii! Pe banda rulanta. Insa, cei care sufera din cauza incompetentei crase a PNL sunt romanii!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Priviți! Oana Lovin se masturbează cu televizorul dat pe Antena 3, la emisiunea lui Gâdea! Oana Lovin se masturbează în timp ce la Antena 3 Oana Zamfir delirează! „Sophietherapy” face bani să sponsorizeze PSD…

De la minutul 10:45:

Atenție, materialul poate conține imagini explicite de sex!!!

„Hei! Țin să reamintesc că PSD a primit 5.000 de lei donație de la Oana Lovin, din banii din videochat, în campania de la prezidentiale.”, a anunțat Laurențiu Dincă pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.