“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

VIDEO – MASCATII lupta cu TIGANII: IMPUSCATURI, DRUJBE si TOPOARE. Ce doreau sa faca tiganii

1bdcce6aa6be9eab53fd9a425f34d4c7

Hoții de lemne au intrat cu mașinile în jandarmi! S-au tras focuri de avertisment. Lupte în Argeș!

UPDATE, ora 23:20. Judiciariștii și un procuror sosiți la Pauleasca finalizează formalitățile. In foarte scurt timp se asteaptă deznodământul acestui conflict puternic si plecarea organelor legii la pachet cu persoanele identificate ca fiind responsabile.

UPDATE, ora 22:15. Oamenii legii au intrat în case și curți, realizându-se operațiunea de identificare a personajelor implicate în conflictul de acum câteva ore. Atmosfera este tensionată, cu pirande care urlă și se tăvălesc și un grup de aproximativ 100 de rromi care stau adunați. În tabăra cealaltă, 5 dube de mascați, plus oamenii legii veniți cu mașini de jandarmerie și poliție încearcă să pastreze echilibrul fragil al evenimentelor. Presa a fost poziționată la o distanță rezonabilă, de protecție în cazul escaldării situației. Revenim cu detalii.

UPDATE, ora 21:55. Primarul comunei Mălureni, Alexandru Cristescu, declară că în comunitatea de rromi de la Pauleasca sunt aproximativ 1000 de oameni, grupați în 250-300 de gospodării. Nu sunt violenți în mod curent, dar reacționează de fiecare dată când sunt încolțiți de oamenii legii. Nu e prima data când ies cu topoarele la polițiștii și jandarmii care ii prind la furat de lemne, povestește Alexandru Cristescu. Astăzi, conflictul a izbucnit (conform reprezentantului sătesc pe care la primarul îl are la locul faptei) după ce jandarmii i-au prins pe țigani cu două căruțe și fiul unuia dintre cei supuși controlului – când și-a văzut tatăl în bucluc- a dat semnalul în sat și a încercat să lovească jandarmii cu mașina. De aici, lucrurile au degenerat. Se pare că băiatul rănit de la Spitalul Județean este chiar cel care a pornit războiul cu oamenii legii. Cum le e obiceiul, deși prinși cu căruțele pline de lemne, rromi au susținut că se aflau la cules de ciuperci. Revenim cu detalii.

VEZI SI: HALUCINANT – Jurnalist BATUT și TALHARIT de TIGANI, de față cu mai mulți POLITISTI si JANDARMI

UPDATE, ora 21:40. Pacientul de etnie rromă preluat de SMURD a ajuns la Spitalul Județean Argeș, unde – după primele verificări – s-a constatat că are dureri toracice și prezintă câteva leziuni dobândite în încăierarea inițială cu jandarmii, fără a avea însă oase rupte sau traumatisme grave. Leziunile sunt la mâni și la gât. Medicul Gheorghe Frătoaica (UPU Agreș) declară că bărbatul de 21 de ani este în afara oricărui pericol. Revenim cu detalii.

UPDATE, ora 21:20. Pe fondul semnalului slab și al vremii capricioase, informațiile din zona de conflict ajung destul greu. Primele imagini (vezi galerie) surprind atmosfera de așteptare dinaintea intervenției. Oricum, conform echipelor de la fața locului, întăririle venite in sprijinul jandarmilor au mai taiat din elanul razboinic al comunității de rromi care a inceput să bată în retragere. Acțiunea de intimidare pare sortită eșecului, fără ca operațiunile specifice să se fi anulat însă. Echipele de jandarmi și polițiști vor intra in comunitate pentru a descoperi persoanele implicate in atacul de acum cateva ore. Revenim cu detalii.

UPDATE, ora 20:45. Un echipaj SMURD a plecat spre Urgenta Spitalului Judetean Argeș. Paramedicii au preluat un barbat care se pare că prezintă leziuni. Revenim cu detalii.

UPDATE, ora 20:30. Tot satul de rromi s-a grupat. Jandarmii au chemat la rândul lor întăriri, alte echipaje ale IJJ plecând către zona Pauleasca. Atmosfera este extrem de tensionată în așteptatea intervenției forțelor de ordine în interiorul comunității în care se ascund cei care au atacat oamenii legii. Revenim cu detalii.

UPDATE, ora 20:00. Tiganii au atacat cu drujbe și topoare, nu numai cu mașinile, la momentul la care au fost prinși. Jandarmii aflați în misiune, alături de reprezentanți ai Ocolului Silvic, au fost nevoiți să riposteze prin focurile de armă trase. Niciun jandarm nu a fost rănit, anunță conducerea Inspectoratului Județean, prin vocea inspectorului șef, colonelul Gheorghe Lupescu:

„Nici nu vom permite ca oamenii noștri să fie răniți! Vom riposta de fiecare dată în fața acestor tipuri de acțiuni. Nu putem permite ca jandarmii aflați în acțiune să fie loviți cu topoarele, călcați cu mașina… S-au anunțat unii pe alții și au venit din sat cu Jeep-uri, cu drujbe…Nu mă interesează dacă se întâmplă la Pauleasca sau oriunde în județ. Vom aplica legea si asta trebuie să înțeleagă toți: în fața organelor legii te comporți normal, respecți cerințele, așa cum se comportă și ei cu tine!”, ne-a declarat colonelul Lupescu.

VEZI SI: CAZ INCREDIBIL – Româncă JEFUITA şi BATUTA cu BESTIELITATE în faţa copiilor de doi TIGANI cu sorici la ceafa | VIDEO

La nivelul I.J.J. Argeș se coordonează în aceste momente, împreună cu Poliția, operațiunea de a identificare și reținere a tuturor indivizilor prinși la furat și implicați în tentativa de atac asupra echipelor de jandarmi. Revenim cu detalii.

UPDATE, ora 19:40. La Pauleasca a fost cerută Ambulanța. Solicitatea a venit din partea comunității de rromi aflată în sânul conflictului. Nu se știe cu exactitate dacă vreunul dintre hoții implicați este rănit. Oamenii legii stâng rândurile, urmând ca echipaje mixte de jandarmi și poliție să insoțească Ambulanța în comunitatea de rromi. Revenim cu detalii.

UPDATE, ora 19:30. Forțele de ordine ajunse la Pauleasca (zonă aflată la granița comunelor Mălureni și Micești, cunoscută pentru furturile masive de lemne si „comunitățile” puternice de hoți) au plecat în căutarea indivizilor care au provocat scandalul. Căutările se desfășoară în pădure, dar și în sat, unde țiganii prinși la furat s-au împrăștiat. Revenim cu detalii.

NEWS, ora 18:50. Pauleasca, Argeș. Lupte între jandarmi și hoții de lemne.
Mai multe persoane au fost prinse la furat în pădure. Pentru a-i opri, au fost chemați jandarmii, numai că și hoții au cerut la rândul lor întariri. Cei veniți să îi sprijine au încercat să intre cu mașinile în oamenii legii, forțându-i pe aceștia să scoată armele și tragă.

Conform primelor informații, nu sunt răniți. Echipajele de poliție se îndreaptă către locația conflictului. De asemenea, au plecat si trupele de mascati din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie. Revenim cu detalii. Sursata.ro

VEZI SI: TIGANII INTERLOPI au lansat SFIDAREA MAXIMĂ: S-AU ŞTERS LA FUND CU 500 DE EURO – Fotografia virală în articol

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.