VIDEO: Mascaţii au ATACAT, cu pistoalele scoase, o maşină cu TRAFICANTI PERICULOSI, într-un BMW

Polițiștii de la BCCO Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui tigan bănuit de trafic de droguri de mare risc. Mascaţii au tăbărât în trafic pe şoferul unui autoturism BMW, cu pistoalele scoase.

Drogurile descoperite de poliţişti ar fi avut o puritate mai mare decât orice există în acest moment pe piaţă şi dacă ar fi fost vândute, traficanţii ar fi putut obţine o sumă uriaşă.

Droguri de o puritate foate rară, descoperite la Iaşi

Un tigan de 42 de ani a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi primit un colet care ar fi conținut droguri de mare risc, provenite din Italia. În vederea documentării activității infracționale a acestuia, la data de 8 decembrie a.c.și și Botoșani.

Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar față de bărbatul de 42 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Iași, pentru a dispune măsurile legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Botoșani și jandarmilor din Iași.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *