VIDEO | Mărturia unui om de afaceri român: ”Supermarket-ul Auchan este casa HOȚILOR!”

Auchan-România-Supermarket

Vlad Coste este un tânăr om de afaceri român, din Oradea. Recent a încărcat un videoclip pe canalul său de YouTube, în care vorbește despre abuzurile la care Supermarket-ul Auchan este părtinitor.

Vlad spune că în momentul în care ți se întâmplă ceva în magazinul Auchan, ei nu-ți oferă nici o protecție. Pe de altă parte, tânărul a mai menționat că multinaționalele care vin în Româna, concurează cu afaceriștii români, astfel având loc o concurență, iar banii pe care-i câștigă multinaționalele din vânzări, nu rămân în țară, conform expunere.com

Tânărul spune că există un interes al magazinului Auchan pentru care ei nu investesc în camere VIDEO. Vlad a mai explicat că Auchan manageriază furturile în avantajul lor, pentru a scăpa de anumite taxe și impozite.

Vă prezentăm mai jos videoclipul.

VEZI SI: Lidl, făcut praf de un turist străin: La noi în Polonia, aceleași produse sunt cu 50% mai ieftine.

6 comments

 1. Da frate am lucrat la securitatea auchan ,chemi politia alt ceva nu ai ce sa faci menegeri de paza sunt scrbosi

 2. Prietene esti intr-o mare eroare referitor la camerele de supravegere din Auchan pt ca daca spre exemplu vei merge la legume fructe si vei cantari punga cu ceva dar vei folosi din greseala sau intentionat un cod de produs mai ieftin sau vei cantari si apoi vei mai adauga ceva pe sustache sau vei fura una doua baterii asa cum ai zis tu ca se intimpla vei fii luat aproape instant pe sus de minim doi supravegetori dupa ce ai trecut de casa de marcat si aproape ai iesit din magazin.Iti garantez asta pt am vazut mii de astfel de cazuri pt ca am businesul meu intr-un mall cu Auchan.Probabil sau cu siguranta ca nu au vrut sa se complice oferindu-ti imaginile dar daca ai fi anuntat politia ei i-ar fii obligat sa le puna la dispozitie

  • Un hot cinstit

   Pretene esti eronat, probabil asa ai iesit….SUNT hoti dar din alte motive, daca nu intelegi, stai acolo unde esti….sper ca nu o sa fi pe acolo cand incearca diformi aia de gardieni sa ma ia pe sus, mai bine proceezi ca cei din Deva, te intorci si pleci cu tot cu satra…

 3. Auchan-ul manageriaza furturile in favoarea lor…mai mare prostie nu cred ca am auzit. Fa-ti tu un magazin , eu vin si iti fur produse, si tu "manageriaza" in avantajul tau. Alea sunt pierderi care magazinul le suporta..nu le manageriaza in nici un fel. Din profitul mare pe care il au suporta si aceste furturi – pierderi.
  Auchanul ca si alte hypermarketuri nu au interes sa investeasca in camere ultre-performante pt ca asta nu le aduce nici un beneficiu in vanzare, mai degraba investesc in reclame. Pt a fi protejat de hoti exista o institutie platita din bani publici numita Politie . Ei trebuie sa ia masuri sa te simti tu in siguranta.

 4. prietene problema ta este ca ai vazut prea multe filme americane ,my friend . :).. iti spun asta ca , cunoscator care lucreaza in domeniul pazei si protectiei . si problema aceasta este in legislatia acestei tari care nu permite firmelor de paza specializate sau a firmelor care detin paza proprie cum este auchan sa intervina in genul asta de momente .altfel politia ce ar mai face?.intr-un spatiu privat clientul raspunde de bunurile personale, cine zice asta zice politia romana atata timp cat politica magazinului nu dispune de cusete unde sa iti depui bunurile valorice .scrie si la intrarea in magazin , ca magazinul nu dispune de pierderea bunurilor personale in incinta acestuia , iti zic sigur ca am lucrat la auchan timp de 5 ani chiar in domeniul pe care tu il reclami . si da sigur ca seful de securitate chiar a avut intentia sa te ajute pe cat ii permite legea a facut o prima vizionare pe camere dar nu putea sa dispuna dispecerului operator la camerele de supraveghere sa faca numai asta cand magazinul era plin de clienti pentru ca altele sunt prioritatile si iti spun sigur ca nu este de vina magazinul . te duci frumos la politie faci plangere si politia da dispozitie magazinului ca dispecerul de pe timpul noptii sa faca vizionare pe mai multe unghiuri de vedere si traseul posibilului suspect. ce incerci tu sa faci sa strici imaginea unei companii fara sa cunosti legea . nu sunt fan auchan cu toate ca am lucrat la ei dar nu se face asa ceva bai cascatule si fiimai atent si fa petitie la guvern sa se schimbe legea 333/2003 ca agentul de paza sau firmele de paza sa aiba dispozitii asemantoare ca politia asa cum vezi tu in filmele americane importantule ce esti . am vazut o groaza de cascati ca tine care au impresia ca cineva este obligat sa le rezolve greseala lor si mai manjesc si oamenii care lucreaza si isi vad de treaba doar ca ei nu inteleg cum stau anumite lucruri . bai lezatule sa bagi la cap este de competenta politie nu a magazinului . puneti lant la portofel bai impresie ce esti care majesti oameni si companii ca esti tu prost si gresesti . plina tara asta de infumurati care isi iau de la ei incredre de cred ei cum anume si cum ar trebuii rezolvate anumite lucruri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *