VIDEO: Lacatus a sarit la BATAIE la finalul meciului!

marius_lacatus-515x343

Marius Lacatus, antrenorul echipei CSMS Iasi, a fost implicat intr-un scandal la finalul partidei castigate astazi pe teren propriu cu Unirea Slobozia, scor 2-1. Presedintele clubului, Florin Prunea, a fost cel care l-a oprit pe Lacatus in momentul in care acesta a sarit la bataie.

“Am spus intotdeauna ca nu comentez despre alte echipe si ce fac alte echipe, dar nu voi permite niciodata nimanui sa ma insulte! Erau prelungirile partidei, iar meciul era intrerupt.”

“Eu vorbeam cu un jucator de la Slobozia, moment in care un alt jucator (n.r. – Catalin Hristian) a venit si mi-a adresat injurii. Normal ca am reactionat. Nu stiu daca l-as fi lovit daca nu ma opreau jucatorii mei. A avut noroc ca nu mai alerg ca alta data! Oricum, regret reactia avuta”, a declarat Marius Lacatus dupa meci.

“Vreau sa-i felicit pe jucatori pentru modul in care au jucat. Regret ca nu am reusit sa transformam in gol macar jumatate dintre ocaziile avute. Daca celelalte rezultate ne vor ajuta, foarte bine. Oricum, noi trebuie sa ne vedem de meciurile noastre”, a mai spus antrenorul Iasiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *