VIDEO: Jandarmii OMOARA suporterii UNGURI!

Incidente violente au loc, vineri, în Centrul Istoric din Bucureşti, în care sunt implicaţi suporteri maghiari aflaţi la barurile din zonă, la faţa locului intervenind echipajele de jandarmi.

DSC_0160_cd1cfaab3b

Suporterii au aruncat cu sticle şi pietre, forţele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene pentru evacuarea acestora.

În jurul orei 15.20, jandarmii i-au scos pe suporterii unguri din Centrul Istoric şi i-au dus spre autobuzele care urmează să îi transporte la Arena Naţională.

În momentul în care au fost urcaţi în autobuze, unii suporteri au devenit din nou violenţi, aruncând cu sticle spre jandarmi.

UPDATE 1: După ce aseară, în Centrul Istoric al Capitalei, a avut loc o altercație între 30 de suporteri unguri și un grup de români, la prânz, un alt conflict a izbucnit lângă Piața Unirii.

UPDATE 2.: Contingentul de suporteri maghiari au fost evacuaţi de jandarmi din Centrul Vechi. Au existat mai multe incidente violente. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene şi bastoane. Ultrașii unguri au aruncat cu materiale pirotehnice și au intrat în altercație cu jandarmii. Maghiarii vor fi îmbarcați în autobuze și transportați direct la „Arena Națională”.

UPDATE 3.: Un alt conflict a izbucnit, în jurul orei 13.45, pe bulevardul Corneliu Coposu, lângă Piața Unirii. Din primele informații, cinci tineri români ar fi agresat un cetățean maghiar. Acesta a fost lovit cu pumnul în față, motiv pentru care a sunat la telefonul de urgență 112. O ambulanță SMURD a ajuns la fața locului. Medicii au constat că maghiarul nu necesită îngrijiri medicale. Surse din Poliție au precizat pentru EVZ că agresorii nu au fost, încă, identificați.

Conflictul de azi-noapte a izbucnit în jurul orei 3.40. Circa 30 de suporteri maghiari, aflați pe o terasă, pe strada Șelari, s-au luat la harță cu câțiva români. „Au avut dispute verbale și s-a ajuns la îmbrânceli, Noi am intervenit înainte de a escalada conflictul”, a precizat pentru EVZ Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale București.

Polițiștii locali și cei de la Poliția Națională i-au preluat pe scandalagii și i-au dus la Secția 10 Poliție. Cinci suporteri maghiari și un român au fost sancționați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice cu amenzi cuprinse între 100 și 500 de lei.

Poliția Locală are desfășurat, pentru meciul România-Ungaria, un dispozitiv format din 40 de agenți de ordine publică și 20 pentru asigurarea fluenței circulației. Alți 24 vor fi prezenți în jurul Arenei Naționale în patrule călare.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile