VIDEO INGROZITOR cu Momentul in care George a fost ucis, în noaptea de Anul Nou

Momentul când George Paraşteac a fost ucis, în noaptea de Anul Nou, în Suceava, a fost filmat. Mai mulţi tineri ieşiseră să aprindă artificii şi unii filmau cu telefoanele mobile, astfel fiind şi momentul când o maşină l-a lovit în plin pe George.

Accidentul mortal produs în noaptea de Revelion în fața Căminului Cultural din satul Liteni, comuna Moara, a fost surprins de tinerii din localitate care petreceau și încercau să filmeze focurile de artificii. Strigătele disperate ale prietenilor tânărului decedat scot în evidență faptul accidentul a fost unul cumplit.

Şoferul care a produs accidentul mortal din noaptea de Revelion a fost prins de către polițiști. Acesta este Costel Troia (21 de ani), din comuna Berchișești. El a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Judecătorii au decis joi aresarea lui preventivă pentru 29 de zile.

Amintim că un tânăr de 26 de ani a fost lovit mortal de o mașină, de Revelion, chiar la miezul nopții, în localitatea Liteni, din comuna Moara. George Paraşteac, împreună cu alți vecini, ieșise în strada pentru a sărbători trecerea în noul an.

O mașină care circula cu foarte mare viteză spre Suceava l-a lovit în plin. Impactul a fost foarte violent, victima fiind aruncată la aproximativ 30 de metri. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.