“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

VIDEO INCREDIBIL: O pitipoanca din Mamaia a fost surprinsa intr-o transmisie live, in timp ce se DROGA. DIICOT s-a autosesizat si cauta persoanele din imagini. Le recunoasteti?

În timpul unei transmisii live din staţiunea Mamaia, o tânără a fost surprinsă în timp ce inhala substanţe interzise.

UPDATE În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor în care o tânără este surprinsă consumând substanţe interzise, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi DIICOT – ST Constanţa s-au autosesizat şi fac verificări pentru identificarea tinerelor care apar în imagini.

Reporterii Pro TV care au transmis în direct distracţia de pe plaja din staţiunea Mamaia, care a fost polul distracţiei în minivacanţa de 1 Mai, au surprins în direct o tânără în timp ce inhala substanţe care pot fi interzise.

De altfel, mai mulţi tineri români şi străini au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa după ce au consumat substanţe interzise. Una dintre turiste a intrat în comă, conform medicilor de pe ambulanţă.

În intervalul 30 aprilie-1 mai, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa, aflaţi în misiune în Mamaia şi Vama Veche, au identificat 11 persoane care aveau asupra lor joint-uri, un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame, cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanţă galben-verzui, şapte pastile de culoare roz şi verde, trei pliculeţe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui şi galben-verzui, un plic cu pulbere albă, două grindere metalice, un cântar şi mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde.

Cei surprinşi cu astfel de produse interzise sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 22-37 de ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). „La vederea militarilor, tinerii au început să se agite şi au schimbat direcţia de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa.

Grinderele, cântarul, pastilele, folile, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.