VIDEO | Încă unul VACCINAT a picat ca musca: Fotbalistul Ousmane Coulibaly (32 de ani) a suferit un ATAC DE CORD pe teren

Fotbalistul malian Ousmane Coulibaly a suferit un atac de cord pe teren, în timpul partidei dintre Al Rayyan și Al Wakrah, contând pentru etapa a XII-a a campionatului din Qatar, informează siteul oficial al Federației de Fotbal din această țară, citat de Digisport.

Evenimentul s-a petrecut în minutul 42 al partidei, la scorul de 1-0 pentru gazde. Coulibaly s-a prăbușit pe linia porții proprii și a intrat în spasme, fiind nevoie de intervenția rapidă a medicilor pentru a-i salva viața.

Din fericire, Ousmane Coulibaly a fost stabilizat, dar va fi supus mai multor investigații medicale pentru a se decide dacă va mai putea juca fotbal vreodată.

Africanul a evoluat în cariera sa la echipe precum Guingamp, Brest, Platanias, Panathinaikos, iar din 2019 era la Al Wakrah. Are 16 partide și pentru prima reprezentativă a statului Mali.

Citiți și:  Părinții au vaccinat-o și a decedat – Fetiță de 5 ani moare la patru zile de la înțepare

„În timpul meciului dintre Al Rayyan și Al Wakrah, Ousmane Coulibaly a suferit un infarct care a necesitat intervenția personalului medical și al ambulanței prezente la fața locului. Jucătorul primește în prezent îngrijiri și asistență medicală necesară.

Qatar Stars League îi urează jucătorului o recuperare rapidă și dorim să mulțumim personalului medical din ambele echipe, paramedicilor și medicilor pentru eforturile depuse în cadrul unor astfel de evenimente.

În ceea ce privește stadiul meciului, s-a convenit să continue din momentul întreruperii și de la scorul de 1-0 pentru Al Rayyan”, a transmis Liga de Fotbal din Qatar.

Coulibaly era, după toate probabilitățile, complet vaccinat. Qatar-ul a anunțat deja că nu va permite decât spectatorilor vaccinați să ia parte la Cupa Mondială care are loc în acest an în această țară, după relata Reuters.

Citiți și:  Părinții au vaccinat-o și a decedat – Fetiță de 5 ani moare la patru zile de la înțepare

Alte surse afirmă că pentru a evolua în Qatar, sportivii trebuie să fie vaccinați. Mai mult, autoritățile doresc să interzică fotbaliștilor străini, care ar putea să vină cu naționalele țării lor, să participe la turneul final, scrie Daily Mail.

Fotbalistul malian, Ousmane Coulibaly, este doar ultimul sportiv dintr-o lungă listă de sportivi care s-au prăbușit pe teren, au acuzat probleme respiratorii sau chiar au decedat, în ultimele luni.

Despre unii dintre ei, precum suedezul Lindelof sau argentinianul Aguero, se cunoaște că erau vaccinați. Subiectul nu este nici măcar adus în discuție, după cum remarca jurnalistul englez Carlo Garganese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *