VIDEO. Inca un jndarm bătut la miting de mulţimea furioasă, salvat de protestatari. Colegii lui se uită din dispozitiv cum încasează lovituri de pumni

Reporterii Libertatea au surprins, în timpul protestului de vineri 10 august, un moment în care un jandarm a fost tras din dispozitiv şi bătut de mulţimea furioasă, fiind salvat de intervenţia unor protestatari, în timp ce colegii lui se uită cum încasează lovituri de pumni.

Noi imagini de la protestul din 10 august, din Piața Victoriei, arată modul în care Jandarmeria a acționat în timpul manifestației. Momentul în care femeia jandarm din Piaţa Victoriei este lovită, alături de un coleg al său, nu este singular. Reporterii Libertatea au surprins un alt moment, petrecut chiar lângă poarta Guvernului, puţin după ora 19:00.

La scurt timp după ce unii dintre protestatari au început să împingă cordonul jandarmilor, mai multe jeturi puternice de spray lacrimogen au fost lansate spre manifestanţi. În acel moment, mulţimea a devenit tot mai furioasă, începând să arunce cu sticle şi tot felul de obiecte de plastic spre forţele de ordine.

Jandarmii au încercat să menţină dispozitivul de apărare, stând cât mai aproape unii de ceilalţi, dar o parte s-au retras foarte repede, până aproape de gardul Guvernului, iar alţii s-au concentrat în colţul sud-estic al liniei defensive. Astfel, au apărut o serie de breşe în dispozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *