[VIDEO] Încă o dovadă că transplantul se face doar de la persoane vii: Un tânăr de 18 ani declarat mort de către medici s-a trezit cu câteva ore înainte să-i fie donate organele

Un tânăr a fost declarat mort, iar familia a decis să-i doneze organele. În mod miraculos, Lewis Roberts, s-a trezit cu doar câteva ore înainte să-i fie scoase organele.

Un tânăr a fost declarat mort, iar familia a decis să-i doneze organele. În mod miraculos, Lewis Roberts, s-a trezit cu doar câteva ore înainte să-i fie scoase organele.

Tânărul de 18 ani a fost implicat într-un accident de maşină şi a fost rănit grav. A ajuns la spital şi părea că a încetat să mai lupte pentru viaţa sa.

Medicii i-au spus familiei acestuia că nu mai pot face nimic pentru el şi a îndemnat-o să îşi ia rămas bun. Familia şi-a dat acordul să doneze organele.

În mod miraculos, Lewis a început să respire din nou fără ajutorul aparatelor şi şansele lui au crescut considerabil.

„Pe 13 martie, Lewis a suferit răni grave la nivelul capului, după ce a fost lovit de un automobil. A fost dus la spital şi a suferit o operaţie chirurgicală. Patru zile mai târziu, doctorii au venit cu veştile triste pentru familia noastră că nu se mai putea face nimic pentru el fiindcă a intrat în moarte cerebrală”, au spus cei din familie.

După ce i-au spus adio lui Lewis, părinţii au decis că vor să-i doneze organele pentru a salva, astfel, vieţile a şapte oameni.

„Decizia noastră i-a adus lui Lewis niște timp în plus înainte de a fi deconectat de la aparate. Cu doar câteva ore înainte de operație, a început să respire singur. Un miracol la care orice familia aflată în această situație ar spera”.

Într-un alt clip video, postat două zile mai târziu, sora lui Lewis a explicat că acesta a reuşit să respire singur, timp de o zi, fără să fie ajutat de aparate, notează DailyMail.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație