VIDEO Imagini SOCANTE din Gaza: Cum PULVERIZEAZĂ Israelul un bloc de locuinţe

israel-genocid

În imagini se vede cum un proiectil loveşte mai întâi acoperişul clădirii, pentru ca apoi să urmeze lovitura finală care distruge pur şi simplu clădirea.

Israelienii susţin că lansarea primului proiectil a fost un avertisment pentru ca oamenii nevinovaţi să se poată ascunde. Cu toate acestea, între primul şi al doilea proiectil nu trec decât 14 secunde, ceea ce face imposibilă o evadare din clădire.

Pe balcoane se pot observa prosoape şi rufe aflate la întins. IDF(Israel Defence Force) susţine că în această clădire se ascundeau militanţi Hamas.

VEZI SI: VIDEO SOCANT din timpul altercatiei dintre un tanar sportiv si POLITISTUL BATAUS. Vezi ce a făcut jigodia in uniforma dupa ce l-a lasat pe sportiv in coma profunda

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Corneliu
Corneliu
6 ani in urma cu

Fara indoiala se aflau teroristi Hamas.

Ce nu e scris in relatare este ca locatarii sunt intotdeauna avertizati prin telefon si fluturasi tipariti cu mult timp inainte si au destul timp sa plece.

Desigur ca au avut timp sa fuga si teroristii, dar cladirea fusese vizata pentru ca constituia fie o pozitie de comanda, comunicatii a teroristilor sau un depozit militar aflat la subsol.

Jaws
Jaws
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  Corneliu

Corneliu si Vio au foarte mare dreptate am prieten in Israel ii avertizeaza cu multe zile inainte intredevar arunca fluturasi in toata zona … doar ca se mai intampla sa ia ostateci (copii si femei) ii pun pe acoperisul cladirii sa poate muta tot de acolo

vio
vio
6 ani in urma cu

de ce nu spune nimeni ca sub cladire sunt depozite de munitii si arme sau chiar intrarea in tunelurile care duc in Israel.sau de ce nu se arata ca Israelul a avertizat mereu civilii sa iasa din zona de conflict?sau ca mereu cand este armistitiu de cateva ore hamasul e cel care nu se tine de el si continua cu rachetele?sau ca au ajuns chiar si arabii sa nu mai suportae hamasul si sa fuga din fasia Gaza si sustin Israelul?de ce mereu Israelul e de vina ?poate ar tb sa va documentati….

adam
adam
5 ani in urma cu

Este foarte probabil ca avertismentul a fost cu 17 secunde inainte, dar au asigurat timpul necesar unei echipe de filmare sa se deplaseze la fata locului si sa amplaseze un echipament profesional de inregistrare. Din filmare nu mi arezultat sa fi fost mare panica pe la geamuri dupa prima explozie, desi ar fi fost de asteptat intr un imobil locuit.

nehustan
nehustan
5 ani in urma cu

Adika sa dau …Like (…)pentru a …Viziona…Inteligent…

adrian
adrian
5 ani in urma cu

pe video este titrat "after 5 minutes". deci nu au fost doar 14 secunde