VIDEO: Imagini SFÂȘIETOARE, de la plimbarea militarului ucis, pe străzile Buzăului

militar ucis

Marți, la prânz, un cortegiu funerar cu trupul sublocotenentului post-mortem Adrian Vizireanu, ucis sâmbătă în Afganistan, a parcurs aproape întreg orașul, trecând prin locurile care au marcat viața tânărului erou: locuința, sediul arbitrilor, casa părintească și stadionul.

Convoiul format din mașini militare, de poliție și de jandarmerie, dar și ale prietenilor și cunoscuților lui Adrian, s-a deplasat pe itinerariul Capela Cimitirul Eroilor, Gara Buzau, Cart. Dorobanti – locuinta personală, Sala Sporturilor – A.J.F.Buzau, Cart. Micro XIV – locuinta parintească, Stadion Gloria, Capela Cimitirul Eroilor. Sute de apropiați – rude și prieteni -, cu fețele împietrite de durere, l-au însoțit pe Adrian Vizireanu pe drum, titreaza Reporter Buzoian.

VEZI SI: Un colonel al Armatei Romane face acuzatii GRAVE la adresa SUA dupa moartea soldatilor in AFGANISTAN

Miercuri, 11.05.2016, la ora 11.00, va avea loc ceremonia de înmormântare la Cimitirul Eroilor din Buzău. Cei doi militari au fost uciși sâmbătă, în timpul unei instrucții, de două persoane purtând uniforma polițiștilor afgani.

VEZI SI: Care este pretul vietii soldatilor nostrii in Afganistan? MESAJELE SFASIETOARE ALE RUDELOR CELOR MORTI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.