VIDEO HALUCINANT! Raluca Turcan, LOVITA de un panou electoral in timp ce tinea o conferinta de presa! S-A TREZIT CU PANOUL PE SPINARE

Raluca Turcan a fost lovită de un panou electoral al PNL în timp ce ţinea o conferinţă de presă.

Un incident a avut loc, marți, la un eveniment electoral al PNL la Deva, în județul Hunedoara, la care a participat și vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Un panou electoral a căzut în capul miniștrilor PNL. Incidentul a avut loc în Hunedoara, la o conferință de presă susținută de vicepremierul Raluca Turcan, alături de candidatul la Consiliul Județean și de Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

În momentul în care cei trei susțineau această conferință despre absorbția fondurilor europene, atât de necesară penru dezvoltarea acestei țări, și se aduceau în discuție scenariile pentru redeschidere școlilor, panoul a căzut, dar nu o singură dată, ci de două ori.

Potrivit lui Mugur Ciuvică, panoul căzut peste liderii PNL prevestește dezastrul alegerilor care urmează: „Nu știu de ce fel de augur este dar e foarte potrivit în contextul alegerilor ăstora locale, care sunt organizate în pandemie, sunt organizate prost, sigur vor apărea foarte mari probleme, sunt alegeri care eu sunt sigur că puteau să se desfășoare la anul în vară în așa fel încât să nu apară distorționări ale votului.

Vă dați sema ce haos o să fie în ziua votului, cu stări febrile, dezinfectat, iar mers, semnat, pune masca, scoate masca. Eu cred că asta cu panoul căzut în cap unor cetățeni care păreau oricum căzuți în cap, cred că va fi cea mai mică problemă”, a comentat Ciuvică la Antena 3.

Totul s-a întâmplat la finalul discursului susținut de Raluca Turcan, panoul electoral care se afla în spatele vorbitorilor a fost dărâmat de vânt și a căzut pe cei prezenți, fără a răni vreun participant.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *