VIDEO HALUCINANT! Hal de educatie! Și-a dus copilul in cimitir sa-l invețe cum se blesteamă. Asta după ce (spune ea) nu și-a alergat propria mama cu cuțitul

Sursa foto: Profil Facebook – Flory David

Intamplarea de tot rasul a avut loc zilele trecute in Buzau.
Protagonista: Dolhaschi Florentina din Limpezis, Movila Banului, Judetul Buzau. O fosta asistata social ce se fotografia in masini de lux prin tari straine desi in Romania incasa ajutor social (foto mai jos).

Aceasta s-a intors recent din (h)Anglia unde nu a mai putut presta „munca cinstita” din cauza pandemiei Covid-19.


Nici bine nu a sosit pe meleagurile natale ca a si inceput sa faca panarama si sa sporesca gradul de „educatie” propriului fiu. Scandaluri peste scandaluri, alergat cu cutitul, dus copilul prin cimitir pentru a invata „tot ce-i bun” de la mamica. Tot tacamul! Exact ca la usa cortului:

Citiți și:  14 TIGANI AU SARIT PE UN ROMAN! Apoi, românii din cartier au ieșit pe stradă cu topoarele! LA UN PAS DE CONFLICT INTERETNIC

Dupa cum se poate observa in inregistrarea video realizata in cimitir, aceasta isi blesteama inclusiv neamurile (in prezenta minorului) respectiv pe Irimia Mugurel si concubina acestuia … Curcubet Diana Maria (sat Cioranca, Movila Banului, jud. Buzau).

Cei acuzati in videoclip …nu-s nici ei departe. Ii cunoaste un Buzau intreg. Detalii aici: Cum FURA unii Ajutoare Sociale.

Oare se va autosesiza DGASPC-ul in acest caz?

Vezi si: Cum strica un tigan asistat social cariera unui primar

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
trackback
VIDEO: Etnic rrom din Buzau isi pune copilul minor sa conduca prin centrul orasului FARA PERMIS!
23 zile in urma cu

[…] Vezi: VIDEO HALUCINANT! Hal de educatie! Și-a dus copilul in cimitir sa-l invețe cum se blesteamă. Asta… […]