VIDEO HALUCINANT! Hal de educatie! Și-a dus copilul in cimitir sa-l invețe cum se blesteamă. Asta după ce (spune ea) nu și-a alergat propria mama cu cuțitul

Sursa foto: Profil Facebook – Flory David

Intamplarea de tot rasul a avut loc zilele trecute in Buzau.
Protagonista: Dolhaschi Florentina din Limpezis, Movila Banului, Judetul Buzau. O fosta asistata social ce se fotografia in masini de lux prin tari straine desi in Romania incasa ajutor social (foto mai jos).

Aceasta s-a intors recent din (h)Anglia unde nu a mai putut presta „munca cinstita” din cauza pandemiei Covid-19.


Nici bine nu a sosit pe meleagurile natale ca a si inceput sa faca panarama si sa sporesca gradul de „educatie” propriului fiu. Scandaluri peste scandaluri, alergat cu cutitul, dus copilul prin cimitir pentru a invata „tot ce-i bun” de la mamica. Tot tacamul! Exact ca la usa cortului:

Dupa cum se poate observa in inregistrarea video realizata in cimitir, aceasta isi blesteama inclusiv neamurile (in prezenta minorului) respectiv pe Irimia Mugurel si concubina acestuia … Curcubet Diana Maria (sat Cioranca, Movila Banului, jud. Buzau).

Cei acuzati in videoclip …nu-s nici ei departe. Ii cunoaste un Buzau intreg. Detalii aici: Cum FURA unii Ajutoare Sociale.

Oare se va autosesiza DGASPC-ul in acest caz?

Vezi si: Cum strica un tigan asistat social cariera unui primar

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *