VIDEO HALUCINANT CU PRIMARUL BUZAULUI, CONSTANTIN TOMA!

ctoma

Instalat de doar trei luni în fotoliul de primar, continuă problemele pentru edilul Buzăului, Constantin Toma. În curând, primarul ar putea deveni subiectul unei anchete ale inspectorilor Agenției Naționale de Integritate. Suspiciunile pornesc de la declarația de avere a edilului: din document, reiese ori că și-a ascuns averea, ori că actualul edil nu este un om de afaceri atât de prosper, așa cum crede toată lumea, în condițiile în care a a fost, ani la rând, considerat de revista Capital, cel mai bogat om de afaceri din județ. Întrebat dacă are datorii pe numele său ori dacă a ascuns ceva în declarația de avere, edilul s-a arătat vizibil deranjat: nu a dorit să comenteze, ci mai mult, a încheiat brusc conferința de presă.  

Potrivit declarației de avere a lui Constantin Toma, postată pe site-ul Primăriei, reiese că edilul Buzăului nu ar fi agonisit mai nimic în urma afacerilor pe care le-a avut. Edilul are o casă de vacanță la Siriu, însă, în rest, nu deține pe numele său nici mașină, nici teren și niciun altfel de bun. Întrebat despre faptul că declarația sa de avere prezită multe suspiciuni, edilul a oferit un răspuns halucinant pentru un om de afaceri care a fost în repetate rânduri în Top 300 Capital „cei mai bogați români”.

VEZI SI: Constantin Toma a pus ochii si pe parcul Crang!

De asemenea, există mai multe documente făcute publice de către deputatul PMP Adrian Mocanu, din care reiese că edilul Constantin Toma are datorii de 9 milioane de euro, pe care nu le-a trecut în declarația de avere. Edilul ar fi garantat în nume personal, prin aval, ordine de plată la firmele pe care le administra.  Întrebat dacă are datorii, edilul, iritat la culme de întrebarea jurnalistului TVSudEst, a răbufnit.

VEZI SI: Primarul Buzaului, PSD-istul Constantin Toma, mana in mana cu cefele late de la firmele de firmele de paza, da afara politistii locali!

Așadar, în loc să vină cu documente pe masă, pentru a demonta orice acuzație, primarul Constantin Toma alege să ocolească un răspuns clar, ceea ce întărește și mai mult suspiciunile privind corectitudinea în completarea declarației sale de avere.

Edilul Cosntantin Toma este tot mai nervos în ultima perioadă. La conferința de presă de astazi, iritat de afirmația unui jurnalist local, care a spus că dacă nu candida din partea PSD la alegerile locale, nu ar fi ieșit niciodată primar, Constantin Toma s-a ridicat brusc de la masă.

VEZI SI: Primarul Buzaului, PSD-istul Constantin Toma, implicat intr-o „CRIMA”?

În prezent, pe numele edilulului există o plângere la Agenția Națională de Integritate, depusă de Partidul Mișcarea Populară Buzău, privind fals și uz de fals în redactarea declarației de avere. Recent, juriştii Companiei de Apă Buzău au făcut, la rândul lor, plângere penală la DNA pe motiv că, prin acţiuni ilegale şi abuzive, ar pune în pericol finanţarea investiţiilor în valoare totală de peste 300 milioane de euro, conform TV Sud Est.

VEZI SI: PSD-istul Constantin Toma transforma primaria Buzau intr un cimitir

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *