VIDEO: Grup de TIGANI doljeni prins la FURAT IN BUZAU

Ieri după-amiază un buzoian de pe strada Răscoalei a văzut două tiganci intrând pe fereastră în casa vecinului său despre care ştia că nu este acasă. A pus mâna pe telefon şi a anunţat atât poliţia, cât şi pe vecinul său.

Când au intrat în casă, politistii au găsit două tiganci de 48 si 36 de ani. Pe stradă erau aşteptate de o maşină în care se aflau un tigan de 42 de ani, şi alte două pirande, toţi din judeţul Olt.

Cei cinci au susţinut în faţa poliţiştilor că veniseră în vizită la o cunoştinţă dar au greşit adresa. Cu toate acestea, au fost reţinuţi de poliţişti.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

În casa în care au intrat cele două tiganci toate lucrurile au fost răvăşite dar nu a fost furat nimic.  Poliţiştii şi proprietarul au ajuns înainte ca pirandele să părăsească locuinţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.