VIDEO: Iată ce gest șocant a făcut finanțatorul unei echipe de fotbal din Buzau. Polițiștii care au asistat s-au amuzat!

gest-socant

Gest de cruzime săvârșit de patronul unei echipe de fotbal față de un animal, chiar sub ochii unor polițiști care s-au amuzat, în loc să ia atitudine. S-a întâmplat în week-end, la un meci din campionatul județean. După ce a lovit un arbitru de margine, finanțatorul clubului FC Puiești a stins o țigară pe capul unei bovine. Polițiștilor li s-a părut un gest amuzant și nu au intervenit.

Incidentul s-a produs în week-end, la un meci din liga județeană. Suspendat pentru jocul dintre FC Puieşti şi Petrolul Berca din cauza comportamentului agresiv din etapele precedente, Gelu Preda, finanţatorul gazdelor, a reuşit să iasă, iarăşi, în evidenţă. Cu câteva minute înainte de finalul jocului, omul cu bani de la Puieşti a rupt o nuia şi peste gardul care îl despărţea de suprafaţa de joc a început să-l lovească pe unul din arbitri de tuşă. În ciuda tratamentului aplicat de Preda, tuşierul alături de Cătălin Vulpe, centralul partidei, au hotărât că jocul poate continua, mai ales că rămăseseră câteva minute până la fluierul final. Mai mult, printr-un gest grobian, Preda a ales să îşi verse nervii strânşi pe durata jocului pe un biet animal, aflat în imediata sa apropiere. Finanţatorul celor de la FC Puieşti şi-a stins ţigara pe fruntea unei bovine aflate lângă suprafaţa de joc, după care a început să o lovească în cap cu o sticlă de plastic. Şi ca teatrul de prost gust să fie complet, la ambele scene au asistat şi doi poliţişti, care s-au amuzat în loc să ia atitudine față de comportamentul deplasat al finanțatorului echipei de fotbal din Puiești.
Potrivit legii privind protecţia animalelor, „constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni sau un an sau cu amendă…. rănirea sau schingiuirea animalelor” . Rămâne de văzut dacă responsabilii IPJ se vor autosesiza, mai ales că cele amintite anterior s-au petrecut sub privirile poliţiştilor care ar putea fi acum cercetați disciplinar. – Articol de Andrei Pitigoi, TV BUZAU

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile