fbpx
INCORECT POLITICMILITARNOUTATI

VIDEO: Generalul Radu Theodoru a înțeles să reprezinte interesul suprem al Adevărului

general veteran razboi radu theodoru troita monument eroi cotul donului 1942 3 700x420 1

Aviz tuturor rețelelor naționaliste, patriotice, conservatoare

Iată prima fisură masivă adusă embargoului intelectual iudeo-protestant din România. Generalul Theodoru a înțeles să reprezinte interesul suprem al Adevărului, restabilind cu arma morală și intelectuală o salvă chirurgicală către dușmanii naturali ai românității de neam și ai ortodoxiei pe aceste meleaguri. Salva domnului general a fost extraordinar de precisă și țintele au fost atinse pe ambele direcții, atât dușmanii, cât și trupele noastre au fost zdruncinați. Pe ambele părți s-au înregistrat victime.

Linia de front al neamului românesc a fost restabilită și reașezată strategic acolo unde sunt singurele șanse de izbândă, alături de fratele nostru întru Hristos, Iurie Roșca – față-n-față cu dușmanii de moarte! Prin gestul său mai mult decât necesar, generalul Theodoru demonstrează tuturor celor drepți că singura direcție corectă de înaintare într-un conflict este împotriva curentului inamic. Celor lipsiți de strategie, atârnați, slabi, lași, în căutarea cantitativului, angajați pasivi sau activi pe contrasensul comerțului naționalist, promovând personaje validate de sistem și soluții inoperante, generalul Theodoru le-a arătat tuturor calea, le-a dat o șansă de răscumpărare, o certitudine de care să se agațe în ceasul al doisprezecelea. Celorlalți, care se împroprietăresc prin administrarea nenorocirii noastre, stabilind fără concurență regulile jocului, partenerii și dușmanii convenabili, așa cum s-a mai spus în mediul conservator autentic: recreația s-a terminat!

Deschiderea acestui front de către domnul general Radu Theodoru trebuie susținută masiv și diseminată fără reținere, fără frica și orgoliul specific oamenilor lipsiți de substanță, caracter și răspundere în fața tăvălugului care se anunță. Așa cum poziția față de institutul terorist Elie Wiesel este un cursor naționalist, poziția față de Iurie Roșca a devenit un cursor de patriotism politic organic anti-globalist.

La ora actuală primul teritoriu pierdut al României, așa cum a lăsat să se înțeleagă domnul general Theodoru, este capacitatea dialectică, conceptuală și politică racordate eficient la intervalul istoric în care ne aflăm. Am avut timp și răgaz să contrazicem această tendință sinucigașă și nimeni nu a ridicat ștafeta deasupra neamului să dea o direcție, să mâne inteligența colectivă care ne lipsește cu desăvârșire. Ce să mai vorbim de instinctul tribal sau de continuitate în aceste condiții… Repetenții vor rămâne repetenți, trebuie să-i lăsăm în urmă.

Iată că Joncțiunea pe care o așteptam și pe care a văzut-o temerarul general Theodoru este oficială, liderul organic a fost numit, dușmanul de asemenea! Iurie Roșca a fost numit liderul natural al mișcării de eliberare, mișcare care trebuie să se emancipeze de miturile fondatoare. Noi, cei de la STRATINFO ne-am asumat acest discurs de la bun început, mergând împotriva curentului și detabuizând pe frontul avansat în timp ce alții se adunau împotriva propriilor interese, mizând pe confortul cantității, materialism dialectic, săpând tot mai adânc fosa comună dictată de forțele globalizante, antihristice.

Mulțumim domnului General pentru validarea acțiunii STRATINFO și pentru curajul de a recunoaște munca deosebită, capacitatea și curajul excepțional de care a dat dovadă fratele nostru mai mare, Iurie Roșca.

P.S. Aviz tuturor rețelelor naționaliste, patriotice și conservatoare, destinul ne-a pus înapoi pe front în fața istoriei: este ultima șansă!

Incorect Politic

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.