VIDEO | Fiul ministrului a fost RUPT IN BATAIE

Scandalurile continuă la malul mării! De data aceasta, este implicat fiul fostului ministru Ramona Mănescu. Poliţişti au fost alertaţi în seara de 12 august că în zona blocurilor Spectrum are loc un scandal, anunță replicaonline.ro.

Potrivit unor informaţii, fiul Ramonei Mănescu ar fi fost agresat de mai multe persoane din cauza unui loc de parcare. Printre agresori s-ar fi aflat şi patronul de la Asado.

De precizat faptul că patronul localului Asado a mai fost implicat în scandaluri. De exemplu, în 2016, s-a trezit cu o coroană mortuară pe scările restaurantului, în semn de amenințare. Acest gest a venit în urma unui scandal mai vechi cu membrii unui clan aşa-zis interlop, Săceanu. După acest episod, fiica patronului de la Asado s-a trezit cu mașina incendiată.

Constănțeanca Ramona Mănescu a fost Ministrul Afacerilor Externe în Guvernul României între 24 iulie 2019 și 4 noiembrie 2019. A fost europarlamentar (2007-2019) și a activat în cadrul Partidului Popular European.

Ramona Mănescu este căsătorită cu Rareș Mănescu, fost primar al sectorului 6 , iar împreună au doi copii, Vlad și Dragoș.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, miercuri, 12 august, în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă de pe raza de competență ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a declarat faptul că ar fi fost agresat fizic, fiind lovit în zona feței de către persoane necunoscute, în urma unui conflict verbal anterior privind locul de parcare. În urma cercetărilor, polițiștii Secției 1, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale și al Biroului de Investigații Criminale, au identificat doi dintre bărbații suspectați de comiterea agresiunii.

Persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.