VIDEO Filmarea în care interlopul Săndel Şerbu a fost omorât în bătaie în Londra, făcută publică de Poliţie. Ce pedepse au primit criminalii

Trei români au fost condamnaţi la închisoare în Anglia pentru uciderea interlopului Săndel Şerbu, iar imaginile şocante cu momentul crimei au fost făcute publice.

Interlopul brăilean Săndel Şerbu a fost bătut cu bestialitate şi lăsat să moară pe o stradă din Ilford, un orăşel din estul Londrei. Crima a avut loc în toamna anului 2017, iar victima avea 36 de ani.

Momentul agresiunii a fost surprins de camerele de supraveghere şi a fost făcut public recent de Poliţia Metropolitană, potrivit de Daily Mail.

În imagini se vede cum Săndel Şerbu este atacat la ieşirea dintr-un magazin, fiind urmărit de mai mulţi bărbaţi. Victima a fost lovită în cap cu bâte şi răngi şi a fost lăsată într-o baltă de sânge. Şerbu a fost dus la spital în stare critică şi a murit după câteva ore.

Săptămâna trecută, trei bărbaţi români au fost găsiţi vinovaţi şi condamnaţi la un total de 64 de ani de închisoare.

Răzvan Vlădescu (27 de ani) şi fratele lui, Araman-Nardi Stoica (25 de ani), au fost găsiţi vinovaţi de crimă cu premeditare şi posesie de arme albe, iar Ionuţ Vasile (28 de ani) a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Vlădescu a primit închisoare pe viaţă, din care va executa cel puţin 26 de ani, fratele lui – închisoare pe viaţă cu minim 23 de ani de detenţie, iar Vasile 12 ani de închisoare.

Judecătorii au stabilit motivul crimei drept o răfuială ce avusese loc în urmă cu două luni. Inspectorul-şef al anchetei, Paul Considine, a precizat că a fost un caz complex şi a declarat că speră ca familia bărbatului să-şi găsească liniştea după ce vinovaţii au fost pedepsiţi.

Sandel Şerbu ar fi condus o grupare mafiotă care ar fi făcut trafic de droguri şi de persoane.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile