fbpx
SOCIETATE

VIDEO. Filmare halucinantă cu fostul șef DIICOT, oprit de polițişti în trafic: Faceți cu mine chestii d-astea?!

horodniceanu1 154fe139b9 696x392 1

Filmare halucinantă cu fostul șef DIICOT, oprit de poliție pe un drum din Iași. Procurorul are o atitudine arogantă față de agenții de la rutieră după ce aceștia l-au tras pe dreapta pentru o depășire neregulamentară. Fostul șef DIICOT, și actual vicepreședinte CSM, Daniel Horodniceanu, este revoltat de faptul că a fost pus să se legitimeze și le reproșează polițiștilor că ar trebui să îl cunoască.

Deranjat de faptul că i s-au cerut actele la control, Horodniceanu le atrage atenția agenților că el a condus structura de combatere a crimei organizate și că toți polițiștii din județ îl cunosc. „Faceți cu mine chestii d-astea?”, afirmă fostul șef DIICOT.

Iată dialogul postat de realitatea.net.

D.H.: Dumneavoastră, acum, în momentul ăsta, de ce m-ați oprit?

P: Pentru că ne-ați depășit…

D.H: Așa, și? Nu am voie să vă depășesc?

P: Este limită de 50.

D.H: Sunt procuror șef Horodniceanu de la Crimă Organizată. Nu mă cunoașteți?

P: Dați-mi, vă rog, documentele.

D.H: Dar de ce nu mă cunoașteți oare?

P: Și polița de asigurare.

D.H: Polița o s-o căutați pe internet.

P: Deci dumneavoastră aveți posibilitatea să mi-o prezentați fizic sau în format electronic. Nu este obligația noastră, ca polițiști, să vă căutăm polița de asigurare.

D.H: Și dacă nu o am, ce faceți? (…) Eu sunt procuror de 25 de ani, dumneata de când ești polițist?

D.H.: Dumneavoastră m-ați oprit pe mine că eu am avut tupeul să vă depășesc. Exact asta a fost! (…) Nu văd cum ați putea să aveți tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de Crimă Organizată a țării ăsteia.

D.H.: Eu sunt în măsură să fac orice!

P: Ceea ce ne-a deranjat pe noi a fost atitudinea dumneavoastră!

D.H.: Dar știți ce mă miră? Chiar spuneți că nu mă cunoașteți! Pe mine mă cunoaște toată poliția din județ.

Video:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Un comentariu

  1. Incredibil ce tupeu are! De fapt, nu este incredibil avand in vedere ce integritate știrbă avea si ce slugă era pentru Deep State. El aici isi etaleaza puterea si aroganța in fata unor politisti, care, ca si el, sunt oameni ai legii. Dar el pretinde ca legea sa il ocoleasca pentru ca el vine din Olimp si a stat la picioarele lui Zeus. Mi se pare ca ar fi trebuit si testat pentru ca in mod sigur a inghitit ceva, poartă o discutie incoerenta, fara nici un argument logic sau legal, totul se reduce la ”cine am fost eu” si la mirarea lui continuă ca nu au leșinat agenții cand i-au auzit numele. O explozie de aroganță de la un individ mic. Oferă un exemplu bun pentru nerespectarea legii la orice nivel. Ne plângem că avem o infracționalitate mare, dar când vezi cine sunt mentorii, nu trebuie sa ne mai mirăm.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: