VIDEO: Fata snopită în autogara: „Au dat cu pumnii, palmele şi picioarele. Mi-au smuls părul din cap”

Fata de 15 ani din Zagra, care ieri a fost snopită în bătaie de două adolescente în autogara din Năsăud, a făcut declaraţii în exclusivitate pentru Observator. Fata a mărturisit că le ştia pe cele două şi că tot scandalul a plecat de la …un băiat.

O adolescentă de 15 ani din comuna Zagra, Bistrița-Năsăud, a fost bătută crunt chiar în autogara din Năsăud. S-a întâmplat ieri, iar cele două agresoare sunt prietene cu victima.

Copila a fost lovită cu sete cu pumnii și picioarele şi i-a fost smuls părul din capţ

Adolescenta nu a apucat să riposteze şi a încercat să scape de lovituri refugiindu-se într-un magazin din apropierea autogării. Bătăușele au urmărit-o și acolo și au continuat să o bată.

„Mi-au dat cu pumnii, palmele şi picioarele. Mi-au smuls părul din cap”, a declarat fata de 15 ani pentru Observator.

Cele două bătăuşe se cunoşteau cu fata şi, potrivit acesteia, tot scandalul ar fi început de la un băiat şi de la niște înjurături.

„Le-am cunoscut. Au stat şi la mine în casă. Au mâncat, le-am dat bani, le-am dat haine, le-am dat de toate. Scandalul a plecat de acum două săptămâni, de când am fost la lucru cu tati. La mere. Ele m-au sunat fiindcă le-a fost ciudă că am vorbit cu un băiat. Şi au început să mă înjure de mami. Şi eu bineînţeles, cum mami e moartă, m-am enervat şi le-am înjurat înapoi. Eu, ieri m-am dus în autogară să iau autobuzul şi au apărut şi ele, nu ştiu de unde”, a spus fata.

Un tânăr care se vede în filmare şi are mâna în ghips stătea pasiv şi se uita cum fata e bătută, deşi o cunoştea. Nu a intervenit.

A fost salvată, în schimb, de un taximetrist pe care fata nu îl cunoştea. Le-a oprit pe agresoare şi a condus-o apoi pe fată până la autobuz.

Fata a spus că va merge la Poliţie şi va depune plângere împotriva celor două aşa-zise prietene.

Mama adolescentei a decedat anul trecut de cancer, la numai 34 de ani.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU