VIDEO FASCINANT – Sky Pool, piscina interzisă celor care au frică de înălţime. Iată cum poţi să pluteşti şi să zbori în acelaşi timp

Un bloc de apartamente de lux din Texas are o piscină pe acoperiş, cu fund de sticlă, care oferă înnotătorilor o imagine ameţitoare a străzii aglomerate.

Denumită Sky Pool, piscina se află la etajul al 42-lea şi se extinde cu 3 metri pe partea exterioară a impunătoarei clădiri Houston.

Filmuleţele postate pe youtube arată un bărbat curajos care păşeşte pe sticla din care este făcută inedita piscină, oferind o imagine uluitoare asupra străzii şi a oraşului aglomerat.

Pentru cei care nu doresc să rişte o baie în piscina de la etajul 42, există şi o a doua piscină pe terasa de la etajul patru, conform mediafax.ro

Reacţiile utilizatorilor nu au întârziat să apară.

„Ee! Nu mulţumesc! Nu este genul meu de distracţie“, a scris cineva, în timp ce o altă persoană a comentat: ”Aceasta este cea mai tare idee. Vreau să merg aici”

Un al treilea utilizator a părut interesat mai mult de arhitectura incredibilă a piscinei:

”Cum este posibil acest lucru din punct de vedere arhitectural? Este ca un tub? Am încercat să-mi imaginez dar creierul meu s-a încins deja!“.

VEZI SI: FABULOS cum un PRIMAR PSD-ist face EXCURSII EXOTICE de zeci de mii de euro dar în acte e SARAC lipit! – Detalii din umbra

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.