VIDEO: E plină lumea de activiști neo-marxiști! Activistul antiromân Oleg Brega hărțuiește un anticar și irosește timpul Poliției

Schizofrenicul neo-marxist Oleg Brega

N-am cuvinte să descriu natura josnică a lui Oleg Brega.

Tocmai le-am găsit: jeg, mizerie, gunoi, dezgust. Avem un activist neomarxist care pierde timpul Poliției, ducându-i în fața unui anticar ce vinde cărți vechi, pe motiv că vinde o “carte interzisă”.

Cât de prost ești când te prefaci că ai habar de lege, dar susții că acea carte este ‘ilegală’?

Un soi special de prost, din ăla fudul.

Oleg Brega cu căscuța de trotinetă.

În primul rând, nu există “carte interzisă” de vreo instanță română, Mein Kampf nu este o carte interzisă oficial, cum nu este nici Holocaustul- Gogorița Diabolică sau MANIFEST – Cartea Neagră a României. Aceste cărți nu sunt “ilegale”, dar se practică cenzura soft, librăriile refuză să le vîndă sau le țin în depozit. Cu toate astea, nicio instanță din România nu a emis vreo sentință care să scoată aceste cărți din legalitate.

În al doilea rând, legea invocată de individul purulent Oleg Brega conține anumite mențiuni și articole unde explică faptul că nu se aplică în cazul pe care activistul încearcă să-l genereze. Legea spune că nu constituie infracțiune dacă “fapta” este săvârșită în interesul artei sau științei, cercetării ori educației sau în scopul dezbaterii unei chestiuni de interes public. Ce reprezintă un anticariat și vânzarea de cărți? Cercetare istorică și educație. Deci anticarul nu are ce să pățească, iar Oleg Brega a irosit timpul polițiștilor.

Portretul unui activist neomarxist
Oleg Brega are și un site unde scrie despre cum autoritățile “încălzesc la sân șarpele neonazismului”(lol), totul pentru că polițiștii refuză să-l amendeze pe anticar fără motiv.

În textele sale repetă teoria existenței unei “democrații’ cu valori precum combaterea antisemitismului și alte expresii pe care le-ati auzit folosite de străinii aflați la conducerea țării. În partea din dreapta găzduiește un videoclip cu o feministă care “protestează pentru drepturile femeilor”. Cum protestează? Prin actul revoluționar și curajos de tăiere a unei șuvițe cu un cuțit.

Este ironic faptul că acest antiromân hărțuiește oamenii care vînd cărți pe care le considera problematice, dar pe de altă parte susține activismul pentru “libertatea de exprimare ca drept fundamental”.

Un exemplu clasic de dublă măsură, de ipocrizie neomarxistă. Acest om ar vrea să-l vadă pe Vasile Zărnescu la închisoare și pretinde că susține libertatea de exprimare?

Susține anticarul tău local
Domnul care vinde cărți la Gara de Nord ar merita să primească o vizită din partea naționaliștilor din București și niște sincere felicitări pentru că nu a înlăturat cartea în ciuda amenințărilor nebunului care filma. Oleg Brega i-a cerut domnului să-l “ascundă pe Antonescu!”, iar acest brav anticar a refuzat, fiind puțin stânjenit de situația penibilă în care se aflau și el și Poliția Română.

La finalul zilei, rezultatul obținut de activistul antiromân a fost propria sa ridiculizare, dar lucrurile nu trebuie să rămână aici. Anticarul merită răsplătit, dacă ajunge acest articol la dânsul îi transmit felicitările mele pentru felul cum s-a comportat în situația în care a fost pus. Respect pentru că-și continuă munca și data viitoare când vine vreun dement cu polițaii la el, să știe că legea permite vînzarea unor astfel de cărți în contextul cercetării și educației.

Pe canalul său de YouTube, Oleg Brega susține că a vrut să cumpere cartea și să o distrugă, dar era prea scumpă pentru el.

Atâta pot acești oameni, să distrugă cultură, să ardă cărți și să pângărească civilizația.

via Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *