Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

VIDEO: Doi tineri din Strejnic, opriţi în trafic şi BATUTI CU BESTIALITATE pentru că au ridicat praful cu maşina

sct

Imagini teribile surprinse pe un drum din Strejnic, în Prahova. Doi tineri au fost opriţi în trafic de alţi indivizi, scoşi din maşină şi bătuţi crunt. Motivul? Au ridicat praful de pe drum.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

În înregistrare se vede cum patru indivizi se apropie de maşina în care se aflau cei doi tineri şi în forţează pe pasagerul din dreapta să coboare.

Imediat ce iese din autoturism, băiatul de 19 ani, Alexandru, este dat cu capul de maşină şi luat la pumni şi picioare până se prăbuşeşte la pământ.

Apoi, agresorii se duc la şofer şi îi aplică acelaşi tratament.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Bătăuşii consumau băuturi alcoolice la colţ de stradă, când au decis să-i ia la bătaie pe cei doi tineri. În imagini se văd sticle de băutură, dar şi momentul în care unul dintre ei bea din una.

Tinerii agresați reușesc să pornească mașina și să plece, nu înainte ca unul dintre agresori, cel care îl lovise pe Alexandru, să spargă stopul mașinii cu piciorul.

Motivul scandalului din Strejnic, praful de pe drum

În urma bătăii, Alexandru se află internat în spital. Mama acestuia a declarat, pentru ziarulincomod.ro, că fiul ei a suferit o fractură de maxilar.

Mașina din imagini aparține femeii și era condusă de prietenul fiului ei, Marian.

Astăzi, cei doi tineri vor depune plângere la Poliţie.

Autorităţile au deschis dosar penal pentru distrugere, loviri și alte violențe și au fost aplicate trei amenzi pentru privind tulburarea liniștii și ordinii publice.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.