VIDEO – Doi TIGANI au atacat cu sabiile un grup de tineri din Cluj

Doi fraţi ţigani au atacat cu săbiile un grup de oameni care stătea în faţa clubului Nox din Cluj, în noaptea de sâmbătă, în jurul orei 3.00 dimineaţa. Localul este unul cunoscut în rândul maneliştilor clujeni.

”Cel care a pornit scandalul se numeşte Dan Argheluş. A plecat din club şi a mers acasă de unde a revenit înarmat cu o sabie şi un cuţit, cu care a început să îi atace pe cei prezenţi”, a spus un poliţist clujean, citat de Evenimentul Zilei. Acesta a fost ajutat şi de fratele lui, Liviu.

La faţa locului au ajuns mai mulţi agenţi ai unei firme de pază care l-au imobilizat pe unul dintre atacatori, scrie portalul Ştiri de Cluj. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi se poate observa cum aceştia au fost atacaţi de Liviu Argheluş, care a ridicat sabia de pe jos şi a început să îi lovească pe cei prezenţi. La un moment dat, unul dintre ţigani este filmat cum îl loveşte de mai multe ori, cu cuţitul, pe un alt tânăr, în zona gâtului.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Victima a suferit răni grave, medicii folosind nu mai puţin de 30 de copci pentru a închide rănile suferite.

Cei doi frați au fost arestați și au primit mandat pentru 29 de zile.

“Referitor la cele întâmplate sâmbătă seara, noi, club NOX, cu toate că nu avem nici o vină, ne cerem scuze. Menţionăm că după incident au fost luate măsuri de siguranţă mult mai drastice, localul având posibilitatea de a selecta clientela. Se vor selecta de la început persoanele care au dreptul sa intre şi care nu. De acum sperăm să nu mai fie nici o problemă şi încercăm ca pe viitor să nu mai existe astfel de incidente”, susţin reprezentanţii localului pe o reţea de socializare. Sursa: FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *