VIDEO – Doi nenorociti trecuti de prima tinerete FAC AMOR in parcul central!

amor

Vremea calduroasa din ultimele zile a incins la Braila, nu numai atmosfera. Un domn si o doamna, trecuti bine de prima tinerete au fost filmati in timp ce faceau amor in miezul zilei, chiar in Parcul Monument.

Parcul, cel mai mare din oras este, in general, plin de lume la orice ora, mai ales vara, insa pe cei doi amorezi acest lucru pare sa nu ii deranjeze. In plus, desi s-ar fi putut duce pe o alee mai laturalnica sau intr-o zona cu mai multi copaci sau tufisuri, ca sa aiba intimitate, cei doi, lipsiti de inhibitii, se iubesc cu foc in iarba, chiar langa una dintre aleile principale ale parcului. Cei doi au fost filmati de un tanar care trecea prin zona, insa acesta nu este singurul martor al pasiunii dintre cei doi, la momentul respectiv prin zona trecand mai multe persoane. In plus, celor doi iubiti nu le pasa nici ca isi pun sanatatea in pericol daca ar fi intepati de capuse, acesta fiind de altfel, sezonul acestor insecte periculoase.

Nu stim cat a durat partida de amor dezinvolt si nici cine sunt protagonistii, dar, cu siguranta, este prima data cand , la Braila, se intampla asa ceva, in plina zi, intr-un loc public. (sursa)

31 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU