VIDEO DE TOT RASUL: Miting PSD pentru Rege, la Craiova

Sute de pesedei s-au adunat duminică dimineaţa la Craiova la chemarea PSD pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mhai. Oamenii s-au adunat în Piaţa Tricolorului, din centrul Craiovei, unde se află o statuie a fostului suveran.

Fostul primar al Craiovei, actualul ministru Lia Olguța Vasilescu, și Claudiu Manda, președintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, dar și lider al organizației PSD Dolj, au depus jerbe de flori la statuia regelui.

Inițial, la Craiova trebuia să aibă loc sâmbătă, 9 decembrie, un mare miting PSD împotriva „statului paralel”, la care Claudiu Manda anunța că vor participa 30.000 de oameni. Mitingul se dorea a fi o replică la protestele de la București față de modificarea legilor justiției. Numai că, odată cu vestea, care a venit marți, că Regele Mihai a murit, PSD a anunțat că își anulează acțiunile de protest prevăzute pentru weekend.

Citiți și:  Primele șocuri pentru PSD! Pierde Craiova și Constanța! Moldova e pe butuci!

Regele Mihai a devenit în 2013 cetățean de onoare al Craiovei. În timpul domniei sale, aici s-au înființat Universitatea și Filarmonica.

VEZI SI: „Bagajelele” cu care Regele Mihai a plecat din România – VIDEO

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

4 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Lixandru
Lixandru
2 ani in urma cu

Si criminalii se vad nevinovati si duiosi ! Am avut o sceneta edificatoare in acest sens !

Lixandru
Lixandru
1 an in urma cu

Si criminalii se vad nevinovati si duiosi ! Am avut o sceneta edificatoare in acest sens !