VIDEO DE TOT RASUL: Miting PSD pentru Rege, la Craiova

Sute de pesedei s-au adunat duminică dimineaţa la Craiova la chemarea PSD pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mhai. Oamenii s-au adunat în Piaţa Tricolorului, din centrul Craiovei, unde se află o statuie a fostului suveran.

Fostul primar al Craiovei, actualul ministru Lia Olguța Vasilescu, și Claudiu Manda, președintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, dar și lider al organizației PSD Dolj, au depus jerbe de flori la statuia regelui.

Inițial, la Craiova trebuia să aibă loc sâmbătă, 9 decembrie, un mare miting PSD împotriva „statului paralel”, la care Claudiu Manda anunța că vor participa 30.000 de oameni. Mitingul se dorea a fi o replică la protestele de la București față de modificarea legilor justiției. Numai că, odată cu vestea, care a venit marți, că Regele Mihai a murit, PSD a anunțat că își anulează acțiunile de protest prevăzute pentru weekend.

Regele Mihai a devenit în 2013 cetățean de onoare al Craiovei. În timpul domniei sale, aici s-au înființat Universitatea și Filarmonica.

VEZI SI: „Bagajelele” cu care Regele Mihai a plecat din România – VIDEO

2 comments

  1. Si criminalii se vad nevinovati si duiosi ! Am avut o sceneta edificatoare in acest sens !

  2. Si criminalii se vad nevinovati si duiosi ! Am avut o sceneta edificatoare in acest sens !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *