VIDEO de SENZATIE – DRAGNEA isi IESE DIN MINTI in fata jurnalistilor. Din ce in ce mai nervos

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și-a schimbat complet atitudinea publică, imediat după condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la Teleorman. Din ce în ce mai nervos, Liviu Dragnea se răstește la jurnaliști și, la întrebările incomode, îi acuză că întrebările vin de la șefii din redacții.

În ultimele zile, Liviu Dragnea a fost tot mai nervos în fața jurnaliștilor. A fost iritat când a fost întrebat dacă modificările Codului Penal îi sunt dedicate. Apoi, a fost deranjat de întrebările insistente ale reporterului Realitatea TV

Întrebările despre decesul tânărului din Brașov, care a așteptat doi ani un transplant pulmonar, dar și o jurnalistă, care l-a întrerupt, l-au enervat și mai mult pe liderul PSD.

P.S. Liderul PSD încă nu a înțeles o lecție extrem de veche: niciun politician nu câștigă un război cu jurnaliștii, mai ales cu jurnaliștii care își fac onest meseria. O astfel de lecție a fost predată inclusiv în 2014, atunci când, liderii PSD aveau o relație dificilă cu reporterii din Parlament și oamenii din fața televizoarelor sau cititorii de presă scrisă au resimțit în mod direct ostilitatea liderilor politici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.