VIDEO! CUM TE FURA LA CANTAR MARILE MAGAZINE. DE DAT MAI DEPARTE!

cantar-furt

Până şi magazinele mari te fură la cântar. O demonstraţie în acest sens a fost făcută de un tânăr din Constanţa.
Dacă s-ar întâmpla astfel de lucruri în magazinele din Germania, poporul german ar ieşi imediat în stradă. Trebuie să fim atenţi MEREU! De ce să plătim 2 lei în plus doar că ne fură la cântar? Şi mai spunem că România e ţara tuturor posibilităţilor… Din păcate, nici magazinele care funcţionează „legal” nu mai sunt corecte în România. De ce ne mai întrebăm de ce nu merg bine lucurile în ţara asta?

Când mergeţi la cumpărături la supermarket, nu uitaţi să ridicaţi „CAPACUL DE PLASTIC”, care are peste 150 de grame. Asta ca să nu plătiţi şi ce nu aţi cumpărat !

CITITI SI: PENSII marite pentru O JUMATATE DE MILION de romani. Tu te numeri printre ei?

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
lucdor
lucdor
5 ani in urma cu

mare valoare moldoveanul asta …. daca nu stie ce e TARA sa taca din gura….supermarketele fura la greu…dar ce a filmat desteptul asta nu e decat o mostra de prostie din partea lui. La unul din cantare s-a resetat tara cand a deconectat capacul, si apoi s-a pus inca o data odata cu capacul. in rest erau foarte bine . nu mai preluati articole, nationalisti, facute de tot felul de inepti , fara sa le verificati…

JeanScula
JeanScula
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  lucdor

Tu esti destept ma …fa tu ceva sa iesi din anonimat in afara sa comentezi de-an-pulea!

stelian szana
stelian szana
5 ani in urma cu

La Lugoj,daca trimitzi o recomandata, iti este cantarita nu doar corespondentza,ci shi avizul pe care il anexeaza.

Marius
Marius
5 ani in urma cu

din nou, greu cu prostul la deal… nu vede ca atunci cand a ridicat plasticul ii apare semnul de lipsa tara….

George
George
5 ani in urma cu

Din pacate sunt de acord cu lucdor. La unul din cantare s-a resetat tara. Cantarul se calibreaza la restart cu greutarea completa a capacului (chiar daca are folie, oferta, etc). Nu asa te fura in hipermarket. Sunt alte metode. Aici a fost o chestie accidentala la care tu ai adus aport prin comportamentul tau cu acele cantare :)))). No offence. Hipermarketurile te fura prin neschimbarea etichetelor de la raft, diferente de 0,02 ron diferenta intre pretul de pe raft si casa de marcat. Sa vezi furt la casele de marcat care au cantar. Acolo sa vezi decalibrari :)))))

Johny
Johny
5 ani in urma cu

E vrajeala puneti doua lamai diferite

oni
oni
5 ani in urma cu

Mare cioban

Satana3131
Satana3131
5 ani in urma cu

Sa va spun ceva sigur?nimeni nu te incurajeaza sau te obliga la un hipermarket sa nu schimbi etichetele la raft, va asigur ,ma refer la sefii de magazin sau cei mai mari.Numai ca din pacate este un singur angajat care printeaza pe zi de la 2 la 1000 de preturi si acesta trebuie sa le distribuie angajatilor de pe raioane.pana aici sper ca m-ati inteles.e posibil ca imprimanta sa nu iti printeze o pagina din cele 100 care erau fiindca iti da eroare,sa un coleg sau mai multi de pe raion nu are chef astazi sa puna protocolul fiindca este ciufut ca nu i-a dat nevastasa pizda cu o seara inainte si arunca marea majoritate a etichetelor.Si asa stimati cititori se poate intampla.