VIDEO – Cum i-au pacalit tiganii romani pe francezi, care au crezut ca scapa de ei, cu 3.600 de euro

Una dintre cele mai paguboase afaceri pentru statul francez se dovedeste a fi repatrierea contra-cost a tiganilor nostri.

Acum un an si jumatate, toti cersetorii de prin Paris puteau sa isi cumpere animale in valoare de 3.600 de euro, cu o conditie – sa se intoarca acasa si sa isi construiasca ferme.

Cum era de asteptat, de proiect s-a ales praful. Porcii platiti de francezi au ajuns salam, iar din banii primiti de la abator tiganii si-au facut case.

Tigani-romi-Franta-Romania-expulzare

In decembrie 2010, Trandafir avea planuri mari. Acum, din mandretea lui de ferma a mai ramas doar grajdul, pentru ca vitele le-a dus la taiere. Trandafir a primit 25.000 de lei, din care a facut doua case, pentru cei patru copii si 13 nepoti.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Si Remus a fost in Franta, cu tot cu familie – sapte insi. Cand a aflat ca statul ii da niste vaci, numai sa se intoarca in Romania, omul a sunat adunarea, s-a urcat in avion cu toti ai lui si a aterizat direct la Timisoara. Astazi, planurile lui glorioase s-au dus pe apa sambetei.

Numai in judetul Timis, sute de romi s-au intors acum un an si jumatate din Franta, in aceasta formula. Cum banii s-au topit, multi se gandesc sa se intoarca iar pe Champs Elysees.

Statul francez nu-i poate trage la raspundere: prin contract, romii erau obligati sa tina fermele cel putin un an.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *