Video: Cu ce dau astia noaptea la Cluj? La voi in oras ati observat ceva similar?

Circula pe internet o filmare bizara din Cluj:

Cei care conduc CLUJUL ,au ceva de spus..!

Dragii mei, această filmare a fost făcută în ziua de 9 noiembrie 2020 (prima zi a noilor restricţii?)la ora 23:15 (ce curios, ÎNTÂMPLĂTOR după ora de restricționare a circulaţiei pe străzi??). Locul filmării: Cluj-Napoca.
Auzind un zgomot ciudat la această oră târzie, am ieşit în stradă să văd ce se întâmplă.? De la depărtare se vedea un jet puternic de substanțe în formă de vapori sub presiune care era proiectat înspre blocurile de lângă stradă. Mi-am pus masca regulamentară şi ca orice cetăţean interesat de ce se întâmplă la miezul nopţii în cartierul lui m-am apropiat de maşina staţionată cu numărul CJ 16 VJK (neînscripționată cu vreun semn de apartenenţa a vreunei firme). Cei trei muncitorii prezenţi aveau veste de RADP!?!. Uitaţi-vă atenţi dacă recunoaşteţi vreo figură… În filmare apar trei muncitori şi o distinta doamnă. Când m-am apropiat de ei nu au reacționat, dar când au văzut că filmez şi încep să pun întrebări „INDECENTE”, respectabila domniță s-a îndreptat imediat înspre o alta maşină ,unde o aştepta un sofer şi s-au făcut nevăzuţi, au fugit ca dracu’ de tămâie, parcă îl vāzuseră pă Frankenstein. Al treilea dintre muncitori cel care avea în dotare echipamentul portabil de pulverizare când m-a văzut că filmez si că respectabila doamnă a dispărut, s-a apropiat în foarte mare grabă spre colegii lui de lângă maşină. În filmare se vede că eu ca simplu cetăţean eram doar interesat să aflu ce substanțe folosesc în echipamentul portabil de pulverizare sub presiune. M-a surpins răspunsul lor profesional: „E pentru insecte, că au cerut vecinii la primărie…” INSECTE ??????
CE INSECTE MĂI OAMENI BUNI, ÎN NOIEMBRIE? TÂNȚARI, OMIZI, MUŞTE, SAU POATE NE-AU INVADAT IARĂ VIESPILE ALEA CE ZICEAU CĂ ERAU ASIATICE…?

Citiți și:  Dr. Vasile Astărăstoae: Transparență și onestitate publică în pandemia COVID-19

Âştia ori ne cred idioţi, ori cred că dacă purtăm de ceva timp botniţe, o fi dat hipoxia în noi şi ne-am trimis la plimbare ultimii neuronii ce stăteau spijiniţi de gardul frunții?

DACĂ ERA PENTRU INSECTE… nu-mi explic următoarele: 1. Voalatizarea distinsei doamne, absorbită cu tot cu maşina şi sofer parcă într-un portal interdimensional,
2. Abandonul imediat şi atăt de rapid a locului de muncă de către săracii ??muncitori de la RADP CLUJ trimişi să lucreze doar după ora 23…!?!

CE S-A ÎNTÂMPLAT OARE AŞA DEODATĂ CU INSECTELE ŞI CU CERINŢELE VECINILOR LA PRIMĂRIE…au dispărut ca personalul din filmare…normal ! Era trecut de unşpe noaptea… şi atunci iese moartea cu coasa pe stradă la plimbare.

Citiți și:  Dr. Vasile Astărăstoae: Transparență și onestitate publică în pandemia COVID-19

Ca să nu mă lungesc cu vorba… TOTUŞI OARE CINE SUNT INSECTELE?????

INSECTELE… insectele dormeau liniştite în pătuţurile lor după ce şi-au administrat ultima doza de frică invelită în capsula depresiei de la ultimul buletin de ştiri.

.. bine zicea Fănuș Neagu: „frica linge puii mizeriei până-i face mari”…O întrebare din tinda raiului, pusă din pragul iadului pentru noi- INSECTELE: CHIAR AM INTRAT ÎN HIBERNARE?

Azi dau după noi, INSECTELE din Cluj; mâine după ora 23 vor da după voi, INSECTELE din toată ţara!

…Nimeni nu primeşte sfaturi şi toţi le uită în clipa următoare.???

Opriți lumea,eu vreau să cobor!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.