VIDEO! CRIMA SOCANTA: Un bărbat şi-a sugrumat soţia după ce a primit semnale cu farurile de la o maşină neagră

Un bărbat şi-a sugrumat soţia după ce a primit semnale cu farurile de la o maşină neagră.

Teribila crimă, pusă în aplicare după un plan diavolesc, s-a petrecut în Cluj. Bărbatul de 54 de ani a explicat anchetatorilor că a primit semnale că trebuia să o asasineze la o anumită oră din noapte. Mai precis, semnalul hotărâtor au fost codurile prin flash-urile făcute de o maşină neagră. O expertiză psihiatrică va stabili dacă bărbatul avea discernământ în momentul săvârşirii crimei.

În dimineaţa zilei de vineri, în jurul orei 6:30, bărbatul şi-a sunat fratele şi i-a mărturisit fapta. Fratele agresorului a anunţat poliţia, iar după puţin timp, locul faptei a fost împânzit de poliţişti şi criminalişti. Autorităţile au găsit trupul femeii zăcând fără suflare, lângă pat. Agresorul le-a povestit oamenilor legii că aseară “a primit niste coduri, conform cărora, la ora 3 si 19 minute trebuia să îşi ucidă soţia”, potrivit dejeanul.ro.

Bărbatul a acţionat când o maşină de culoare neagră a parcat în faţa casei şi a transmis semnalul stabilit de coduri, prin flash-uri cu farurile. Agresorul nu era cunoscut cu probleme psihice şi avea un atelier de tâmplărie. Poliţiştii continuă cercetările.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU