VIDEO! CRIMA SOCANTA: Un bărbat şi-a sugrumat soţia după ce a primit semnale cu farurile de la o maşină neagră

Un bărbat şi-a sugrumat soţia după ce a primit semnale cu farurile de la o maşină neagră.

Teribila crimă, pusă în aplicare după un plan diavolesc, s-a petrecut în Cluj. Bărbatul de 54 de ani a explicat anchetatorilor că a primit semnale că trebuia să o asasineze la o anumită oră din noapte. Mai precis, semnalul hotărâtor au fost codurile prin flash-urile făcute de o maşină neagră. O expertiză psihiatrică va stabili dacă bărbatul avea discernământ în momentul săvârşirii crimei.

În dimineaţa zilei de vineri, în jurul orei 6:30, bărbatul şi-a sunat fratele şi i-a mărturisit fapta. Fratele agresorului a anunţat poliţia, iar după puţin timp, locul faptei a fost împânzit de poliţişti şi criminalişti. Autorităţile au găsit trupul femeii zăcând fără suflare, lângă pat. Agresorul le-a povestit oamenilor legii că aseară “a primit niste coduri, conform cărora, la ora 3 si 19 minute trebuia să îşi ucidă soţia”, potrivit dejeanul.ro.

Bărbatul a acţionat când o maşină de culoare neagră a parcat în faţa casei şi a transmis semnalul stabilit de coduri, prin flash-uri cu farurile. Agresorul nu era cunoscut cu probleme psihice şi avea un atelier de tâmplărie. Poliţiştii continuă cercetările.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.