VIDEO: Consilierul local din Dolj care susţine că a fost obligat de primar să îl masturbeze NU A MINTIT! EL A TRECUT TESTUL CU DETECTORUL DE MINCIUNI!

consilier-local-primar-craiova

Constantin Ţurlea, în vârstă de 67 de ani, consilier local în comuna doljeană Mîrşani, susţine că în perioada 2010-2012 a fost obligat de edilul Constantin Ghencioiu să îl masturbeze în biroul acestuia.

Consilierul local din comuna doljeană Mîrşani a mers la detectorul de minciuni pentru a dovedi că timp de doi ani a fost obligat de primarul localităţii să îl satisfacă sexual. Constantin Ţurlea a trecut testul poligraf la un show tv şi a demonstrat că a spus adevărul. „El venea la mine descheiat la pantaloni şi cu …. în mână. Eu îl apucam cu două degete. Era primarul meu, nu puteam să-l refuz! Timp de doi ani am fost supus la perversiuni sexuale“, a spus consilierul local.

Citiți și:  AU INTERZISI! Nicusor Dan taie si spanzura in PMB. Scandal URIAS . A intervenit politia

Oamenii din Mîrşani au rămas fără cuvine în momentul în care au aflat că nea Costică a trecut testul poligraf, iar tot ce a spus este adevărat. „Suntem râsul lumii în toată Europa. Să le fie ruşine la amândoi. Nu înţeleg de ce a aşteptat atâta timp până să spună adevărul. Eu cred că şi lui nea Costică i-a plăcut ce a făcut. Nu mă aşteptam să facă nici primarul aşa ceva, dar nici consilierul nostru. Ei au fost prieteni mai bine de 40 ani. Costel Ţurlea a fost mâna dreaptă a edilului“, a povestit Ioana Munteanu.

Primarul neagă acuzaţiile

Primarul din comuna doljeană Mîrşani a negat toate acuzaţiile. Constantin Ghencioiu a declarat că nu are timp să meargă la detectorul de minciuni. „Nu este vorba decât de o răzbunare. Nici nu poate fi vorba de aşa ceva, e un bolnav“, a povestit edilul.

Citiți și:  Ghiță a urlat de plăcere că s-a trezit cocoșul de tablă de pe hotelul de vis-a-vis! Întâlnire de gradul 0 între gurista PSD și patronul RTV pe o insulă exotică

Consilierul local a declarat că o să depună plângere la poliţie împotriva primarului pentru abuz sexual.

63 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU