VIDEO: cine este jandarmul care a dat cu pumnul! E trup și suflet să-l apere pe Infractorul Dragnea, la DNA!

Uite cine este jandarmul care a dat cu pumnul! E trup și suflet să-l apere pe Infractorul din Teleorman, la DNA! Politistul Marian Godina a postat, pe Facebook, o poza cu un jandarm care il insoteste pe Liviu Dragnea la audieri – si care este foarte protectiv cu seful PSD – despre care spune ca ar fi acelasi cu jandarmul care a lovit cu pumnul mai multi protestatari la manifestatiile de sambata din Bucuresti. De asemenea, Godina subliniaza ca a luat apararea colegilor ori de cate ori au fost pusi la zid pe nedrept de catre opinia publica, in schimb s-a indignat cand l-a vazut pe „colegul jandarm, dand cu pumnul in stanga si dreapta, chiar si intr-un batran care i-ar fi putut fi tata”.

Postare Marian Godină:

„Mi se pare mie sau ăsta e același jandarm care aseară împărțea pumni?
Glumesc, nu mi se pare, chiar el e.
Hmmm, dar ce protectiv și calm e de data asta.

Postarea de aseară cu jandarmul care împărțea pumni mi-a adus un val de critici, nu dintre cele mai elevate, din partea unor jandarmi.
Dragi colegi, mă confundați dacă aveți impresia că atunci când vă luam apărarea ori de câte ori opinia publică era indignată de comportamentul vostru o făceam doar ca să latru aiurea și să vă pup dosurile. O făceam din convingerea că jandarmii din diferitele video apărute acționaseră legal și pentru că era nedrept să fie puși la zid de opinia publică doar pentru că cineva nu se implica să explice că modul de acțiune, chiar dacă uneori părea brutal, era legal. O făceam asumat, știind clar că voi atrage antipatia multora pentru că „țin” cu jandarmii. Așa că aia cu adunatul de like-uri nu cred că mi se aplică.
Aseară l-am văzut pe colegul nostru jandarm, dând cu pumnul în stânga și dreapta, chiar și într-un bătrân care i-ar fi putut fi tată. Normal că m-am indignat și că am postat. Și știți ce e frumos? Că-s perfect liber, nu sunt dator nimănui să scriu ce mi se spune, scriu exact ce am în cap și îmi asum asta. Pot să laud, dar să și critic, iar dacă v-ați supărat și acum ați pune mâna pe mine, ați simți că nu-mi pasă.”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Asta-i un golan prost. Un taran adus de la tara si pus sefut! Daca si civilii raspundeau iesea o bataie de nu s-a vazut. Sa te tii atunci!

  2. Asta-i un golan prost. Un taran adus de la tara si pus sefut! Daca si civilii raspundeau iesea o bataie de nu s-a vazut. Sa te tii atunci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.