VIDEO: Cersetorul cu BMW a fost prins de politisti in timp ce primea bani de la oameni

Se îmbrăca sumar, în pantaloni scurţi, pentru a i se vedea piciorul amputat, reuşind astfel să-i impresioneze pe şoferii din intersecţiile din Piteşti. A pus ban pe ban şi, din cerşetorie, şi-a cumpărat un BMW seria 5, având cutie hidramată. Afacerea lui a luat sfârşit în această dimineaţă, când a fost depisat de poliţişti.

În această dimineaţă, când termometrul din intersecţia cu Calea Bucureşti înregistra -4 grade, Ştefan Sârbu, în vârstă de 25 de ani, se plimba de la un geam la altul al maşinilor pentru a primi câte un leu de la şoferii miloşi. Era îmbrăcat cu un pulover subţire, pantaloni scurţi şi purta fes şi căciulă. Ghinionul lui a fost că a dat nas în nas cu agenţii de la Poliţia Locală, care îl pândeau de mult. Prins în fapt, tânărul nu a mai putut nega şi a fost condus la sediul poliţiei. El era în vizorul oamenilor legii de mai mult timp, iar acum i-au venit de hac. Ştefan Sârbu a fost amendat şi riscă să rămână şi fără ajutorul de handicap dacă mai practic cerşetoria. ”Un tânăr a fost surprins în timp ce practica cerşetoria, deşi are un autoturism de lux. Nu este prima oară când îl suprindem în această situaţie. I s-a aplicat amendă în cuantum de 100 de lei. ” , a spus Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti.

A lucrat ca IT-ist si a fost dat afară din cauza piciorului amputat

Ştefan Sârbu locuieşte în oraşul Filiaş, judeţul Dolj. Potrivit poliţiştilor, acesta practică cerşetoria prin mai toate judeţele limitrofe domiciliului său, schimbându-şi localităţile. Destinul a fost crunt cu el ân momentul în care a suferit un accident şi a rămas fără un picior, iar celălalt este traumatizat din cauza intervenţiilor suferite. Ştefan a refuzat să discute despre acest incident care i-a marcat viaţa. A fost un elev eminent, fiind absolvent al profilului matematică-informatică. Mai mult decât atât, chiar a lucrat la o firmă de calculatoare. Însă, după câteva luni a fost dat afară de la serviciu pe motiv că nu îşi poate muta calculatoarele de pe un birou pe altul şi asta ar fi implicat un post în plus pentru o altă persoană. Simţindu-se marginalizat, Ştefan Sârbu s-a apucat de cerşetorie. O practică ce i-a adus un venit considerabil. Băiatul a reuşit să-şi cumpere un BMW seria 5 cu cutie hidramată, reuşind astfel să facă naveta între oraşele unde mergea să întindă mâna către trecătorii impresionaţi de situaţia lui. Întrebat cum de a ajuns de la IT-ist în acest postură de cerşetor, băiatul nu a scos niciun cuvânt, ci doar a ridicat din umeri.

Sursa: Ziarul Adevarul

16 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU