VIDEO – Bătrână de 72 de ani, ridicată de mascaţi şi dusă la DNA, pentru că ar fi dat mită găini şi ouă

batrana-mascati

O femeie de 72 de ani, din Suceava, a fost luată cu mascaţii şi dusă la audieri la DNA, pentru că a dat mită găini şi ouă.

„Era duminică, 7 dimineţa, a venit la Jandarmeria la mine poartă”, îşi aminteşte bătrâna.

Bătrâna a fost acuzată că ar fi dat mită unui judecător de care nu auzise niciodată. Femeia spune că procurorii i-au zis că au drept probe împotriva ei, înregistrări cu camera ascunsă şi că au ameninţat-o cu puşcăria.

În final, i-au deschis uşa însă şi au lăsat-o să plece acasă, la peste 450 de kilometri depărtare.
Cum bătrâna nu avea la ea bani de drum, pentru că nu ştia că va fi adusă de la Suceava tocmai la Bucureşti, a rămas în poarta DNA şi a început să plângă. Un avocat de la Rădăuţi care i-a înţeles situaţia a ajutat-o pe femeie cu bani pentru tren.
A trecut o lună de când bătrâna a fost ridicată de mascaţi.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Citiți și:  Sa ne intoarcem la practicile sanatoase: catuse, arestari televizate
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mihai
Mihai
6 ani in urma cu

Tactici securiste, se gaseste un faptas slab , fara influenta ce poate disparea usor sau piste moarte si cazul a fost inchis, incompetenta lor pe hartii dispare, toata lumea este impacata… mita ( adica bani grei , nu gaini sau ce mai viseaza astia ) a fost data cui trebuie , mafia din nou scapa basma curata …

dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

In loc sa puna mana pe țigani infractori din politie care cer mita pentru orice sau alti mafioți comuniști se leagă de bunicuțe bătrâne de la țară! Vai de ei jandarmi ca își fac singuri uniforma de rușine!

Bianca_m
6 ani in urma cu

sa ii punem la punct pe altii( sii cand zic altii cred ca nu sunt singura care se duce cu gandul la" mai marii " de la putere)??? Ce inseamna asta? Treaba grea nu putem!
Ei au imunitate! Bine ca ne baga batranii in pamant si ne lasa fara bani in buzunare dar le da unu mare si tare ordin altora la ora 6 dimineata sa "salte" din populatie pt n "motive "