VIDEO – Bătrână de 72 de ani, ridicată de mascaţi şi dusă la DNA, pentru că ar fi dat mită găini şi ouă

batrana-mascati

O femeie de 72 de ani, din Suceava, a fost luată cu mascaţii şi dusă la audieri la DNA, pentru că a dat mită găini şi ouă.

„Era duminică, 7 dimineţa, a venit la Jandarmeria la mine poartă”, îşi aminteşte bătrâna.

Bătrâna a fost acuzată că ar fi dat mită unui judecător de care nu auzise niciodată. Femeia spune că procurorii i-au zis că au drept probe împotriva ei, înregistrări cu camera ascunsă şi că au ameninţat-o cu puşcăria.

În final, i-au deschis uşa însă şi au lăsat-o să plece acasă, la peste 450 de kilometri depărtare.
Cum bătrâna nu avea la ea bani de drum, pentru că nu ştia că va fi adusă de la Suceava tocmai la Bucureşti, a rămas în poarta DNA şi a început să plângă. Un avocat de la Rădăuţi care i-a înţeles situaţia a ajutat-o pe femeie cu bani pentru tren.
A trecut o lună de când bătrâna a fost ridicată de mascaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

5 comentarii

  1. Tactici securiste, se gaseste un faptas slab , fara influenta ce poate disparea usor sau piste moarte si cazul a fost inchis, incompetenta lor pe hartii dispare, toata lumea este impacata… mita ( adica bani grei , nu gaini sau ce mai viseaza astia ) a fost data cui trebuie , mafia din nou scapa basma curata …

  2. In loc sa puna mana pe țigani infractori din politie care cer mita pentru orice sau alti mafioți comuniști se leagă de bunicuțe bătrâne de la țară! Vai de ei jandarmi ca își fac singuri uniforma de rușine!

  3. Jandarmii au primit ordin de mai sus…

  4. sa ii punem la punct pe altii( sii cand zic altii cred ca nu sunt singura care se duce cu gandul la" mai marii " de la putere)??? Ce inseamna asta? Treaba grea nu putem!
    Ei au imunitate! Bine ca ne baga batranii in pamant si ne lasa fara bani in buzunare dar le da unu mare si tare ordin altora la ora 6 dimineata sa "salte" din populatie pt n "motive "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.