VIDEO: BĂTAIE parte-n parte ÎNTRE LICEENI.

bataie

Pe imagini se vede cum elevul de clasa a XII-a se repede la cel de clasa a IX-a. Îl loveşte cu piciorul şi cu pumnii, după care se retrage să îşi ridice ghiozdanul de pe jos.
Este momentul în care elevul mai mic reactioneaza si sare la bataie si incepe la randu-i să lovească atat cu pumnii, cat şi cu picioarele. Incidentul s-a petrecut într-o parcare, langa liceul Grigore Moisil, unde pugilistii si asistenţa sunt elevi.
Cei doi elevi s-au certat încă din timpul orelor de curs, dar au fost temperaţi de poliţiştii locali care asigură paza liceului. Elevul mai mic a chemat patru prieteni în ajutor dar rafuiala a fost amanata de o noua interventie a politistilor locali. În afara curtii scolii insa, cei doi batausi au pus-o parte-n parte.
Potrivit unui protocol încheiat între poliţie şi unitatea de învăţământ, în zonă ar fi trebuit să fie prezent poliţistul de proximitate care ar fi putut preveni acest incident.
Conducerea şcolii a demarat o anchetă şi va lua măsuri aspre impotriva batausilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. surpriza astia au dat mai multi pumni decat cate carti au cititi in viata lor sau daca era invers la o carte citita un pumn cu siguranta erau cei mai buni prieteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *