VIDEO – Bataie intre doua clanuri de Tigani in Buzau, soldata cu un MORT si mai multi raniti

scandal-tigaini-gara-buzau

Un tânăr de tiganeasca de 34 de ani şi soţia lui au fost atacaţi cu bâte şi săbii de un grup de şapte, opt persoane, tot tigani, imediat ce au coborât dintr-o maşină. Atât victimele, cât şi agresorii sunt membrii aceluiaşi clan, Durac, iar rivalitatea a pornit atunci când una dintre familii a început să-i ceară celeilalte taxă de protecţie, pentru un teren achiziţionat recent.

Crima s-a produs la miezul acestei zile, pe strada Triumfului, din municipiul Buzău. Victima, Florin zis ”Cireş”, în vârstă de 34 de ani, mergea cu soţia lui la un teren recent cumpărat de el, pentru a duce scânduri necesare turnării unei fundaţii de casă. Cum a coborât din dubă, cei doi au fost atacaţi cu bâte şi săbii de un vecin, care îşi adusese mai multe rude în ajutor.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

În numai câteva minute, poliţiştii au aplanat conflictul şi i-au reţinut pe câţiva dintre agresori. Mai mulţi martori spun că, după ce a fost tăiat, tânărul de 34 de ani a reuşit să se târască 50 de metri, după care s-a prăbuşit lângă o bordură.

Scandalul ar fi pornit din cauză că bărbatul de 34 de ani refuza să plătească taxă de protecţie pentru terenul pe care tocmai îl cumpărase în vecinătatea rivalului său.

Trei victime „bronzate” au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Buzău, unde bărbatul de 34 de ani a murit din cauza hemoragiei puternice. Printre răniţi s-a aflat şi un tânăr de 22 de ani, din tabăra agresorilor. Mai mulţi poliţişti şi jandarmi au păzit curtea spitalului, pentru a evita noi altercaţii.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Un procuror criminalist cercetează împrejurările în care s-a produs crima de pe strada Triumfului. Iniţial, principalul suspect a fugit de la locul altercaţiei însă a fost prins de poliţişti la scurt timp. Acesta este chiar vărul celui pe care l-a omorât, ambii fiind membri ai clanului de spoitori Durac, cunoscut printre interlopii Buzăului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

5 comentarii

  1. Maresale unde esti?

  2. Mai bine lăsau țigani sa se omoare intre ei și abia după aia sa aresteze supraviețuitorii! Asa rămân mai putini și se economisesc bani de la buget. Se împuținează și numărul infractorilor și nu mai trebuie sa ții poliţişiti ca sa oprești țigani, sa se omoare în spital.
    Ce rost are sa ii mai și spitalizezi, după ce ei vor sa se omoare și mai agresează și personalul medical!

    • PrimoVictoria

      @duke sunt de acord pe de o parte, dar pe de alta parte tiganii nu au pic de minte si ar fi putut sa raneasca vreun fiu al lui Decebal si Traian.

  3. astazi acum circa 6 ore am citit un articol din care nu se mentiona ca victima ar fi fost ruda cu agresorii, impresia finala subinteleasa era complet diferita, nu a unei altercatii interne unui clan, ci a unui alt caz de agresiune a unei grupari asupra unui individ ca urmare a refuzului platii a platii de protectie, fenomen care este o anomalie a unei societati normale, dar care din pacate este tot mai des intalnita in tara noastra. Iteresant este ca acum vad un reportaj care parca intentioneaza sa schimbe complet circumstantele producerii incidentului, si mai sunt si multe cadre care sunt menite sa sublinieze interventia (ne)prompta a organelor responsabile in situatii de acest fel. (nu vad de ce ar fi normal ca intr-un articol pur informativ sa se introduca, fara nici-un scop anume, imagini cu masini de politie, jandarmerie, ambulante, mai ales in circumstantele prezente). Acest articol mi se pare nepotrivit si deplasat, inclusiv pentru ca este prezentata "declaratia" individului afltat in stare de ebrietate atat de pronuntata ca de-abia putea sa pronunte cuvinte si sa stea pe picioarele lui, cum reiese si din mana stanga prin care isi mentine echilibrul si care, evident, nu apare in cadrul filmarii. In concluzie, o tara cu multe semna de intrebare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.