VIDEO | Bărbat MORT, după ce a fost lăsat să aştepte pe o bancă, în frig, un test PCR care a ieşit negativ

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Galaţi, tatăl unui copil de 11 ani, a murit după ce a fost lăsat să aştepte pe o bancă din curtea spitalului, în frig, un test PCR care a ieşit negativ.

Este anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, după ce o femeie a reclamat modul în care soţul ei a fost tratat şi ulterior a murit în urma unei răceli.

Plimbat între spitale, bărbatul a fost lăsat să aştepte pe o bancă din curtea spitalului, în frig, rezultatul unui test PCR, care ulterior s-a dovedit a fi negativ.

Adriana Chirilă, soţia bărbatului, este convinsă că soţul ei ar mai fi trăit dacă sistemul medical nu ar fi fost blocat de procedurile impuse de pandemie.

Drama familiei Chirilă a început vineri, 29 octombrie, atunci când Florin Chirilă (46 de ani) a acuzat dureri de spate şi o uşoară febră. Acesta a sunat la 112 pentru a fi testat, fiind programat peste alte două zile din cauza numărului mare de solicitări.

Citiți și:  Este ANUNTUL MOMENTULUI. OMS, recomandare BOMBA privind certificatul verde. News alert!

Speriat că ar putea fi infectat, chiar dacă este vaccinat, bărbatul şi-a făcut două teste rapide de la farmacie, ambele fiind negative. Peste noapte, însă, starea de sănătate i s-a agravat, iar sâmbătă dimineaţă a mers la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Lăsat să aştepte ore în şir, în frig, pe o bancă din curtea spitalului, în aşteptarea rezultatului testului PCR
În jurul orei 08.00, Florin Chirilă a fost testat pentru COVID-19 şi apoi lăsat să aştepte, în curtea spitalului, pe o bancă. În jurul orei 20.00, după ore în şir de stat în frig, bărbatul a plecat acasă, pe propria răspundere.

Peste noapte i s-a făcut rău, iar familia a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Între timp, testul PCR ieşise negativ, motiv pentru care a fost internat la spital, pe secţia medicală.

Citiți și:  Europarlamentarul Cristian Terheș susține că UE pregătește un document de îngrădire mai teribil decât certificatul verde

Primele investigaţii au arătat o infecţie, însă nu a primit niciun tratament şi a fost transferat la Spitalul TBC, unde este supus unor noi investigaţii, iar medicii au decis că starea sa era prea gravă şi au decis să îl transfere înapoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

În stare foarte gravă, bărbatul este internat pe secţia ATI, iar puţin după miezul nopţii a murit.

Soţia a declarat pentru Antena 3 că soţul ei ar mai fi trăit dacă sistemul medical nu ar fi fost blocat de infectările cu COVID-19, iar bărbatul ar fi primit tratament de la început.

Vezi si – MĂGĂRIA PNL: ROMANIA ARE PREA MULTE SPITALE, TREBUIE REDUSE CONFORM CERINTELOR OMS

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Dar nu se insista pe faptul ca era vaccinat. Asta a murit din cauza vaccinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *