Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

VIDEO: Bărbat din Braşov ATACA amantul soţiei cu un patent si II DA FOC DE VIU!

brbi

Bărbatul din Braşov care şi-a ucis vecinul, după ce l-a lovit cu un patent in cap şi i-a dat foc de viu, a fost condamnat la 25 de ani închisoare.

El aflase că amantul soţiei sale ar fi fost chiar vecinul său, pe care l-a ucis fără vreo remuşcare.

L-a lovit în cap cu un patent, apoi l-a acoperit cu lemne şi i-a dat foc

Ion Crăciun a fost condamnat inițial, de Tribunalul Brașov, la 30 de ani de închisoare. Însă, Curtea de Apel Brașov i-a admis apelul și a redus pedeapsa la 25 de ani, potrivit MyTex.ro

Din pedeapsă va fi scăzută și perioada petrecută de acesta în stare de reținere și arest preventiv (20 aprilie 2018 – 12 februarie 2019).

Crima teribilă a avut loc în aprilie 2018, când bărbatul, aflat sub influența alcoolului, a bănuit că victima are o relație cu soția lui.

Orbit de gelozie, l-a lovit pe bărbat de mai multe ori cu un patent, în cap, apoi l-a bătut cu pumnii și picioarele. Cum nu a mai avut forță să se împotrivească, victima a fost aruncată într-un șanț, acoperită cu crengi și incendiată, în timp ce încă era în viață.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.