VIDEO Antena 3 la un pas de a rămâne nemituită de mafia Covid, în urma unei întrebări fundamentale: „Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbește?”

Cel mai mare post TV de fake-news din lume, CNN, are un partener de nădejde în România, canalul Antena3. Pe vremea când nu era atât de mituită, la Antena3 se mai spuneau și adevăruri cu privire la vaccinuri. De când cu plandemia, trustul Antenelor primește cea mai mare sumă de la guvern pentru propaganda Covid și a vaccinurilor aferente.

Aseară, la emisiunea moderată de fostul pastor eretic, Mihai Gâdea, slugărnicia față de mafia BigPharma s-a petrecut în direct, când senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a adresat o întrebare fundamentală celor doi corifei ai morții, doctorii Beatrice Mahler și Adrian Marinescu:

„Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbește?”
Instant, moderatorul a trecut la represalii, nelăsând să fie dat un răspuns. Pentru că un răspuns i-ar fi pus în dificultate pe acei „medici”, încât trebuiau să recunoască că pandemia Covid este o întreagă mascaradă. Au fost amenințări că se va tăia microfonul, jigniri, iar până la urmă cel mai înțelept a cedat. Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea lui Gâdea, lăsându-l doar cu „specialiștii”. Dar înainte de acest lucru i-a spus-o verde-n față:

Citiți și:  75% dintre spitalizați sunt vaccinați, în Marea Britanie

Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se oprește microfonul și oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoțional.

Senatoarea făcea bineînțeles referire la teroarea pe care canalul Antena3 (și restul presei oficioase) a propagat-o în rândul populației pe subiectul coronavirus timp de un an. Acum, specialiștii în știri s-au transformat din Cioclii Apocaliptici din vara anului trecut în Salvatorii Planetari, promovând vaccinurile, care fac tot mai multe victime, ca singura salvare, singurul tratament, deși Ivermectina s-a dovedit 100% eficientă.

Mai jos puteți urmări secvența cu schimbul de replici dintre Diana Șoșoacă și Mihai Gâdea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Von der Leyen anunță că UE comandă peste 180 de milioane de doze de vaccin anticovid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.