VIDEO Antena 3 la un pas de a rămâne nemituită de mafia Covid, în urma unei întrebări fundamentale: „Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbește?”

Cel mai mare post TV de fake-news din lume, CNN, are un partener de nădejde în România, canalul Antena3. Pe vremea când nu era atât de mituită, la Antena3 se mai spuneau și adevăruri cu privire la vaccinuri. De când cu plandemia, trustul Antenelor primește cea mai mare sumă de la guvern pentru propaganda Covid și a vaccinurilor aferente.

Aseară, la emisiunea moderată de fostul pastor eretic, Mihai Gâdea, slugărnicia față de mafia BigPharma s-a petrecut în direct, când senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a adresat o întrebare fundamentală celor doi corifei ai morții, doctorii Beatrice Mahler și Adrian Marinescu:

„Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbește?”
Instant, moderatorul a trecut la represalii, nelăsând să fie dat un răspuns. Pentru că un răspuns i-ar fi pus în dificultate pe acei „medici”, încât trebuiau să recunoască că pandemia Covid este o întreagă mascaradă. Au fost amenințări că se va tăia microfonul, jigniri, iar până la urmă cel mai înțelept a cedat. Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea lui Gâdea, lăsându-l doar cu „specialiștii”. Dar înainte de acest lucru i-a spus-o verde-n față:

Citiți și:  ATENȚIE! Urmează vaccinarea Covid la copii, pentru a se ajunge la „imunitate de turmă”. Pfizer și Moderna au siguranța că în câteva luni vaccinurile ar putea fi aprobate

Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se oprește microfonul și oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoțional.

Senatoarea făcea bineînțeles referire la teroarea pe care canalul Antena3 (și restul presei oficioase) a propagat-o în rândul populației pe subiectul coronavirus timp de un an. Acum, specialiștii în știri s-au transformat din Cioclii Apocaliptici din vara anului trecut în Salvatorii Planetari, promovând vaccinurile, care fac tot mai multe victime, ca singura salvare, singurul tratament, deși Ivermectina s-a dovedit 100% eficientă.

Mai jos puteți urmări secvența cu schimbul de replici dintre Diana Șoșoacă și Mihai Gâdea.

Citiți și:  Drepturile omului de a nu fi vaccinat fără voia sa – Legi și tratate internaționale

560 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU