VIDEO – Andrew Tate dă ture prin casă precum un NEBUN. Primul video pe reţele de socializare după ce a ieșit din arest.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost plasați vineri în arest la domiciliu, conform minutei instanței. Decizia vine după ce judecătorii Tribunalului București prelungiseră arestul preventiv cu 30 de zile.

După ce a ajuns acasă din arest, Andrew Tate a postat primul video pe Twitter, relatând despre momentele pe care le-a trăit cât a stat închis:

„De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. O celulă de 3 metri pătrați, cu zero electronice sau contact exterior. Claritate absolută a minții. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă. O oră acasă și nu mai suport telefonul. Unele obiceiuri mor greu. Trebuie să-l învingem pe Shaytan (Satana)”.

În 30 decembrie, judecătorii au dispus arestarea preventivă a fraților britanici Tate, pentru o perioadă de 30 de zile inițial, iar ulterior aceasta a fost prelungită.

Citiți și:  SRI, bordelul national sponsorizat cu 791 de milioane de euro, ne lamureste in cazul fratilor Tate? „Nu au platit taxa de protectie catre noi"

Procurorii DIICOT au cerut arestarea lui Andrew și Tristan Tate, după ce mascații au descins acasă la frații Tate. Aceștia au fost reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, au găsit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol, conform surselor G4Media.

Frații milionari mai aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin16 camere care monitorizau totul în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia.

În filmarea publicată de DIICOT se poate auzi și reacția celor de la trupele speciale în momentul în care văd gorila cu dolari, spunând ”f…ing s.it!”.

De asemenea, potrivit informațiilor G4Media.ro, procurorii au ridicat de acasă de la cei doi frați 11 dintre mașinile de lux pe care le dețin. Recent, Andrew Tate s-a șicanat cu activista de mediu Greta Thunberg, pe Twitter, pe tema numărului de autoturisme pe care le deține britanicul.

Citiți și:  Bombă legislativă! Pușcărie obligatorie pentru cei care amenință sau lovesc polițiști, jandarmi și militari

În același dosar au fost reținute și două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi.

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede. Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu