VICTORIE cu ghilimele! CNCD A FOST DESFIINTAT! Ungurul Csaba Asztalos, dusmanul Neamului Romanesc, a primit un mare sut in cur!

Camera Deputaţilor a adoptat tacit, marţi, un proiect de lege prin care este desfiinţat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, iniţiat de fostul deputat Bogdan Diaconu, amendat de CNCD anul trecut pentru declaraţii homofobe şi discriminarea comunităţii LGBT.

Proiectul a fost depus în data de 17 mai 2016, la 3 zile după ce Bogdan Diaconu a fost amendat de CNCD, în contextul în care a declarat că va interzice paradele LGBT dacă va ajunge primar.

Termenul legal de dezbatere şi vot final pentru această iniţiativă a expirat pe 25 noiembrie 2016. În urma adoptării tacite proiectul de lege va fi transmis Senatului, for decizional.

Bogdan Diaconu sustine că CNCD a dovedit că funcţionează ca o “instituţie anti-românească”.

Citiți și:  Ileana Negrea - „Pizda mea e o mașinărie războinică care vrea să își facă dreptate.”

„Abrogarea Legii nr. 48/2002 are aşadar ca scop desfiinţarea CNCD ca instituţie bugetară care a făcut dovada în decursul anilor că funcţionează ca o instituţie anti-românească şi anti-naţională, fiind doar un instrument în mâna UDMR şi a altor grupuri de interese de a anula valorile româneşti, valorile tradiţionale creştine şi drepturile românilor în propria ţară”, a declarat Bogdan Diaconu, în expunerea de motive a proiectului de lege.
CNCD s-a remarcat prin amendarea tuturor românilor care au luat atitudine împotriva extremismului maghiar, a mai spus Diaconu, potrivit proiectului de lege. „CNCD s-a remarcat prin amendarea tuturor românilor care au luat atitudine împotriva extremismului maghiar. (…) De vreme ce CNCD are o atitudine repetată şi constantă împotriva respectării şi apărării unor drepturi constituţionale, a devenit o instituţie anti-constituţională şi, ca urmare, trebuie desfiinţată”, susţinea fostul deputat, potrivit sursei citate.

Citiți și:  Lovitură fără precedent pentru UDMR

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat, în data de 8 noiembrie 2016, un raport pentru respingerea proiectului de lege, iar proiectul a fost înscris pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor în data de 27 decembrie 2016.

SA NU UITAM CINE ESTE BOGDAN DIACONU:

Din chiloții SRI, în ciorba României a căzut un FLOC. Se numește Bogdan Diaconu (PSD)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *