VICTOR SLAV, OUT DE LA KANAL D. ANUNȚUL OFICIAL FĂCUT DE POSTUL TV

Victor Slav este OUT de la Kanal D! În această după-amiază a fost făcut anunțul oficial de reprezentanții postului TV, unde prezentatorul modera emisiunea “Vulturii de noapte” împreună cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Victor Slav a rămas fără show-ul de la Kanal D la niciun an de când fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, a fost înlocuită la cârma emisiunii “Te vreau lângă mine” cu Andreea Mantea.

Emisiunea “Vulturii de noapte”, scoasă din grila de la Kanal D
E oficial! Emisiunea “Vulturii de noapte”, moderată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, și-a luat zborul din grila Kanal D. Motivul pentru care s-a luat această decizie drastică este reprezentat de faptul că late night show-ul n-a prins top 20 emisiuni de divertisment luna trecută, relatează paginademedia.ro. Emisiunea prezentată de fostul soț al Biancăi Drăgușanu și cei doi buni prieteni ai săi a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori, conform sursei citată mai sus.

În perioada în care Giani Kiriță a fost în Republica Dominicană, unde se filmează “Exatlon”, el a fost înlocuit de Bursucu alias Adrian Cristea. Vă reamintim că late night show-ul “Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului trecut. Difuzată inițial vinerea, emisiunea a fost mutată duminica.

Cei 3 “Vulturi de noapte” înlocuiți cu o emisiune prezentată de Jorge
Reprezentanții postului de televiziune i-a înlocuit pe cei trei “vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o altă emisiune, “Super Potriveala”. Show-ul intră pe post din această duminică, începând cu ora 23.00. Emisiunea prezentată de Jorge a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audiență. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.